Navštíveno 2947x

Ztroskotal mi dárek pro tátu:/
Poraďte co koupit cca do 1500,- ??
Hraje pingpong, ale všechno má a trička nikde nejsou skladem, dál hraje plážovej volejbal a to přemejšlím o tričku od firmy Under Armor..
poraďte co ještě vybrat, vůbec nevím co :/
ja myslim, ze by se mu urcite libil peknej zesilovac:
[ Link ]
nejakou LED svitilnu, pokud je aspon trochu tech hracicka...

20.12.2011, 17:02 |
Replayman007 | Upraveno: 2011-12-20 17:03:50
hele jemu určitě zesík :D on na tohle není:-))
tappaja: Led svítilnu má a moc na techniku není.,
jo je mu 51
ted je v bazaru maglitka, akorad sem na ni koukal

20.12.2011, 17:07 |
Schejby | Upraveno: 2011-12-20 17:16:34
Něco takového??
[ Link ] Co nějakou Meteostanici?
kup fastum gel a ortezu na kolena :-) jinak zesík neurazí :-)))
hele gelů na kolena a ortréz doma je :D oba máme problémy s kolenama.. já z juda a fotbalu na obouch nohou plastika vazu a on jen na jednom :D
michal_smsmsm 20.12.2011, 17:01 :o)))
Trička nejsou skladem? Třeba Korbel má v pražské prodejně skladem vedený skoro všechno a dodání do Vánoc. Já mám tohle Butterfly tričko a je úžasně pohodlný:
[ Link ]

20.12.2011, 20:01 |
tygrm kup mu šlapku, ale nevoď ji domů pod jedly. :)

20.12.2011, 20:05 |
Mr.Scully | Upraveno: 2011-12-20 20:06:13
tonny.p2 - pokud míčky, tak určitě ne noname za 5 Kč jeden :-) Kvalitní míčky (např. klasické tříhvězdičkové Double Happiness) stojí 15-20 Kč za kus.
letos davam tatovi autokometiku Meguiars :-)
[ Link ]
Dal bych mu normálně poukázku na dva litry do pinčesovýho shopu... jeden potah stojí v průměru litr a každý hráč obvykle oba potahy po roce mění... takže by to vyšlo akorát :-)
Mr.Scully: moc díky za ten obchod zítra tam hned volám! už ve 2 obchodech mám 14dní objednanou polotričko Butterfly Germany v černý, tak snad tady bude skladem, by mi to udělalo velkou radost! A to jsem dneska kousek od toho obchodu v Praze byl:/ škoda, že jsem o něm nevěděl dřív...
Replayman007 - já tam nedávno byl taky osobně, ten člověk, co tam prodává, tuším hraje taky závodně a rozhodně tomu rozumí. My jsme tam nechali hezkých pár tisícovek a hned nám nabídnul nějakou zákaznickou slevu a plakát zdarma. Navíc shop de facto patří Petrovi Korbelovi, takže je jasný, že tam mají kvalitní věci ;-) Triček mívali HODNĚ skladem. Pokud tam budeš mít cestu osobně, tak se určitě stav a poradí ti.
Dálniční známku, a máš to přesně...

20.12.2011, 23:48 |
Skury

15.12.2013, 22:07 |
AR LubosHa: hele řek bych že to za ty 2 roky už zvládl pořešit
ty woe tady si fakt musí člověk dávat bacha na datumy, dneska už sem málem podruhý čet celej starej tread.
Kadel
Ach jo, zas nějakej pošuk, co vlastní eshop s kafem a musí to v rámci spamu nacpat všude včetně dva roky starejch témat...
No co, aspoň jsem si to přečetl zpětně, než jsem si toho všimnul :-)

16.12.2013, 07:32 |
AR Mr.Scully: nejsi sám ;) nešrotilo ti v hlavě že si nepamatuješ ty rady tady? ;)
Já si nepamatoval ani svou vlastní radu! :) A už jsem se těšil, že mu poradím něco k pingpongu.