Navštíveno 14941x

20.12.2011, 10:37 |
FSAL spousta zdejsich clenu se neholi, ale stejne jako ja, zastrihuje, ja sem do ted zastrihoval fousy klasickym strojkem na vlasy bez nastavce od Philipsu, kterym si striham i vlasy, ale na trhu sou uz specializovany pristroje primo na fousy s vetsima moznostma nastaveni zastrihu, tak sem chvili zkoumal, co vybrat a v uvahu jsem nakonec bral pouze opet Philips (s vakuovym odsavanim fousu do nadobky ve strojku, coz ma vyhodu, ze clovek nenadela vsude kolem bordel a nema fousy az za usima, na druhou stranu to ale dle ohlasu nefunguje na 100% a tim padem jsem na to nekoukal), ale nakonec jsem sel do
[ Link ] , kterej ma nejjemnejsi kroky nastavovani dylky strihu (ostatni strojky az od 1 mm) a to uz od 0,4 mm (po krocich 0,2 mm, ktery se nastavujou elektronicky/motoricky) do 2 mm a pak od 2 mm do 5 mm (v krocich po 0,5 mm), provoz je moznej jak na baterky, tak ze site, cisteni pohodovy (ale neni omyvatelnej, coz je trochu skoda), strihaci hlava je bezudrzbova, no ale co je nejdulezitejsi, tak zastrihovani naprosto paradni, presny a rychly, strojek je hodne tichej a holi se s nim pohodlne, coz o predchozim zastrihavaci teda tvrdit nemuzu, takze vrele doporucuju

to odsávání fakt nefunguje, potvrzuju. většinu to sice chytí, ale stejně toho dost vypadá do umyvadla.
Já jsem zůstal u Philipse, mají zdaleka nejlepší recenze ze všech zastřihávačů (amazon, heureka apod.), ale nejsou specializované, používám to na vlasy i na strniště. Stál asi 1100 a velká spokojenost. Akorát na strniště má jen jedno nastavení a nemá odsávání, padá bordel do umyvadla, ale to neřeším.

20.12.2011, 12:31 |
Tendr Nej je imho tenhle Remington
[ Link ] , kamarádka ho má v kadeřnictví a proti Philipsu na vlasy je to nebe a dudy. Má to i samoostřící břity takže pořád ostrej. Philipse jsem taky měl a po pár letech občasnýho používání už nestříhá. Spatná nemusí být tahle Rowenta, kterou je možno použít přímo pod vodou, třeba ve sprše
[ Link ] Na vlasy pak každopádně nesmrtelnej
[ Link ]
Ja mam uz druhej Remington, prvni mi rozkousal pes. Je na tuzkovky, ktery v tom vydrzej mrte pouziti, nejsem odkazanej na sit (110V-230V) a nejaky dobijeni. Stal asi 300. Striha pod 1mm, coz mi maximalne vyhovuje.
Ted na posledni ceste sem ho zapomnel doma, tak sem sel a koupil si Philips aku, stal 30 euro, je peknej, ale 2x mi strihnul kuzi, takze letel do kose.
je to tenhle, se sundanym krytem jede pod 1mm...
[ Link ]

20.12.2011, 12:58 |
FSAL tappik: jj, na koulich je to pak kua bolest :D

20.12.2011, 12:59 |
CRK Babyliss používám už docela dlouho a beru tim i pinďoura :-D

20.12.2011, 13:42 |
MAX | Upraveno: 2011-12-20 13:45:52
Já mám tenhle Remington
[ Link ] (akorát když jsem ho kupovl minulé vánoce stál 1500) i se sadou příslušenství.. Píšou, že je omyvatelný, ale ta hlava v místech, kde je uchycená s pružinkami začíná reznouta zpomaluje se.. No a byť ta čepel není klasická tenká plechová ale z nějakého bytelnějšího cca 3-4mm silného plátu z jemnými zuby, tak se s ní občas zaseknuo fous do krku.. Na pinďoura bych si s tím netrouf teda.. :o)))
Jo a příjde mi, že byť se tím holím cca 1-2 týdně, tak je po roce už trochu tupá a začíná tahat, (byť píšou, že je pokovená Titaniem) takže nějaké rychlé holení nehrozía trvá mi to tak 15 minut. I když je pravda, že mám fousy jak drátěný kartáč.. :o)
Ale je to každopádně lepší než zastřihávač vlasů stěmi hrubšími zuby, tím sem se bodnul do krku skoro pokaždé..

20.12.2011, 21:34 |
Kesam Se holím 2krát do měsíce tak dobrý :D

23.12.2011, 22:05 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-12-23 22:06:24
Tato diskuse tu kdysi byla a na doporučení tappaji jsem objednal jím uvedený Remington a nyní ho používám už rok a opravdu super i bez ohledu na nízkou cenu. S ohledem na cenu potom není vůbec co řešit. Také ho používám bez krytu.

23.12.2011, 23:57 |
Syrup na fousy mam braun, zastrihuju to vetsinou na jednicku nebo dvojku, nevim kolik je to mm.
Na vlasy jsem si asi pred pul rokem po 5ti letym vlastnictvi phillipsu a jeho ulomenym kabelu zase koupil phillips a po prvnim strihani jsem myslel ze ten strojek vyhodim. Striham se na 3mm a ten plastovej nastavec je tak sikovnej, ze pri mensim zatlaceni na kuzi hlavy se ty plastovy "zoubky" rozjedou a vyholi me to jeste -1mm nez to mam nastaveny. Pecka.
Nakonec jsem ho nevyhodil, ale prizpusobil se tomu strojku- striham se uplne na koleno :D

24.12.2011, 03:58 |
Tendr Na Landu... Co by ne?
Má někdo tip na nějaký kvalitní, který splňuje všechny tyto vlastnosti?
- samoostřící
- voděodolný
- provoz bez kabelu
- co nejmenší výška zástřihu
- cena tak do 150,- Kč :-)
Kamil07: 150 nebo 1500? :)

29.03.2012, 11:57 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-03-29 11:57:49
Do 150,- Kč :-), ale samo, že to byl vtip.
Každopádně čím levnější, tím lepší i když samozřejmě nečekám, že něco s těmito parametry bude za 1 000,- Kč.

29.03.2012, 11:59 |
CRK Tak to se nejspis koukni po nejaky britve... ;)
CKR: Břitva není smoostřící, ale jinak ostatní parametry splňuje na jedničku :-)
Jen k tématu: chlapi, vy se elektrikou oholíte?
Já měl Remingtona s planžetou, pak takovou tu tříhlavou saň od Philipsu a ani hovno. Byl jsem vždycky akorát dodřenej jako kdybych si ksicht škrábal kreditkou.
Teď to řeším tak, že oholím hlavu a ksicht jednou za týden na mokro a je po prdeli.
Potřeboval bych taky něco, ale mám měkký vousy a co jsem zkusil, stálo vždy za vyliž prdel...
Něco tak do 2K?

29.03.2012, 15:39 |
CRK Uplna holota nebo muze bejt treba .5mm?
Tak je rozdil holeni a zastrihovani. Holeni elektrikou je treba pro me neprijemne, kuze je po oholeni takova moc hladka a mam z toho takovy divny pocit. Ted jsem se X let holil ziletkou s peti brity, ale taky to neni ono, dva dny po holeni mam opet takovy divny pocit a fajn je to zhruba po dvou az ctyreh dnech, potom uz je to zase moc dlouhe.
Taky mohu doporučit babyliss. mladá mi to koupoila víc než před rokem ale koupila strojek na vlasy, který po sundání nástavce je i jako zastřihovač vousů a je schopný brát tuším od 0.5 mm. Provoz jak na baterii tak ze sítě. Používám ho zhruba co 14 dní a musím říct, že o víkendu sem ho za ten rok nabíjel max po 5 vydrží opravdu dlouho, furt bere krásně a cena prý byla slušná.

29.03.2012, 23:06 |
CRK mám ten starší babyliss a auku moc nevydrží, možná že je to jen nějakej vadnej kus nebo to zlepšili, ale zbytek je opravdu super a cena je taky hodně slušná... používám snad 3 roky a bez chyby...

30.03.2012, 02:07 |
JP Syrup: Asi máme stejnej model, můj Philips dělá přesně tohle taky, asi 3x jsem se kvůli tomu musel ostříhat na 3mm, pak jsem tam prostě nastavil 9mm který vždycky chci, omotal to kolečko power tape a od tý doby se to nehnulo:))
Tak nakonec jsem objednal ten, ktery doporucil tappaja.
Sice skoro nic neumi, ale nejak jsem si mezi temi drazsimi nedokazal vybrat.
Strojek je doma a musim rict, ze perfektni.
tappaja: Diky za doporuceni, za ty penize bych asi nic lepsiho nesehnal.

04.04.2012, 10:39 |
fredy já mám už asi rok tady tento Philips
[ Link ] používám ho na hlavu /3mm/ a na xicht bez nástavce /1mm/ a macimální spokojenost, má taky to odsávání a myslím že to funguje dobře, nenadělám takový bordel. Co je ale důležité, tak nastavení délky střihu je zafixované, takže se nestane že by důsledkem tlaku na hlavu při stříhání došlo k posunu na jinou délku. Stříhací hlavice se nemusí mazat a ani brousit. na nabití baterky to vydrží cca 5x komplet stříhání a není potřeba to nabíjet přesně danou dobu /nepřebíjí se/...
Panove, uz me to take nebavi, co doporucite dnes temer po dvou letech? Stale ten Babyliss E870XE? Nebyl by nekdo ochotny a nevyfotil mi jak to vypada ostrihane na 0,4mm (resp. proste co nejmene)? :o)
Pouzivam staryho Remingtona na vlasy, ale to zustava moc dlouhe, pak mam holici stojek od Philipsu, ale to zase dlouho trva... :D

17.09.2012, 09:18 |
CRK Babyliss

17.09.2012, 16:56 |
Kmoda Používám na vousy už asi tři roky dvakrát do týdne toto
[ Link ] a spokojenost. Používám jen zastřihovací ostří a bez hřebenového nástavce a stříhá pořád dobře

17.09.2012, 17:04 |
petis jj, Babyliss. Mám ho asi 4 roky možná a pořád stříhá dobře. Huba je skoro do hladka.
A když jsem to kupoval, řikal jsem si, ty vole to je nejaká sračka snad to aspon pul roku vydrží:-))A jede pořád:-)