Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > odpuzovač-plašič

o Navštíveno 690x o
o 20.12.2011, 04:53 | Zephyr
chlapi řeším problém s rejskama, kteří se mi dostali za palubky v ložnici a dělají neskutečný bordel.
Nezkoušel jste někdo tento výrobek? :
[ Link ]
popřípadě máte zkušenosti s jinýma?

o 20.12.2011, 07:05 | Zephyr
a ještě by mě zajímalo, jestli by to třeba nevadilo prckovi. Vzpomínám si totiž že existovalo nějaké vyzvánění na mobil, které dospělí neslyšeli. Že si to dávali děcka ve škole. Tak aby to náhodou nerušilo malého.
o 20.12.2011, 07:13 | tmx.806
mam nejakej co se pouzival proti kunam do auta a mam to predelany na trafo 12V. Jestli chces, poslu ti to na zkousku...
o 20.12.2011, 07:21 | Zephyr
Tome díky za nabídku. Koupit to budu muset tak jak tak. Jen řeším který.
o 20.12.2011, 17:29 | Ravo
zkusil bych něco o této firmy:
[ Link ]

já mám tu věc na krtky a funguje to dobre, zakopal jsem do země a od té doby mám klid. Do té doby jsem mohl zkoušet co jsem chtěl a nic nepomáhalo.
o 20.12.2011, 17:42 | Downland
hlavne ne zadnej jed jeden znamej mel stejnej problem tak za ne dal jed ticho bylo ale za par dni neskutecnej smrad :D nakonec vse musel odendat a mrtvolky najit :)
o 20.12.2011, 18:23 | Zdeny60
Tak zde vlastní mzkušenost s bojem proti kunám:

kuna s námi sídlí v baráku asi 2,5 roku. za tu dobu jsem ji už xkrát viděl a v zimě s ní i "komunikoval" na střeše, protože proti bílýmu sněhu je vidět kudy chodí - když jsem ji slyšel, šel jsem potichu z balkonu aviděl jsem ji.

Není odpuzovač, který by ji odehnal. Platí na ni jen hrubá síla v podobě elektriky 230V a jedu - i když je to zakázané. Našel jsem díru, kudy leze do střechy, - mj. na jaře to musím odkrýt - totál zničená termoizolace vč. folie, narval jsem tam jed přímo k tomu tunleu , co měla v tom orsilu, na půd rozházel tblety proti krtkům a po více než roce souboje se zdá, že nakonec to sežrala . bylo to roztahané po půdě, zbyly jen drobky a od té doby je asi u měsíc klid. Nejhorší aktivita je na podzim.

Hluk, světlo - nic nezabírá, plašiče se nebojí a má z toho jen srandu.

Jediná cesta je, zabránit jí, aby vlezla do střechy - tedy všude instalovat KOVOVÝ pletivo (to plastový proti ptákům suverenně rozkousala - aspoň mi vybrala vrabce, kteří sídlili pod hřebenáči:-) a mechanicky jí zabránit vlézt do střechy.

Na rejska to bude něco podobnýho - tvrdý boj a mechanická zábrana.
o 21.12.2011, 05:48 | Zephyr
Zdeny ale ten rejsek je taková mrdka malá že proleze i dírkou průměru 1,5cm. To nemám šanci najít :-(

S tím jedem mě to napadlo, takže jsem to hned zavrhl.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3811 sekund.