Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada Fabia I výměna PP skla

o Navštíveno 2121x o
o 19.12.2011, 12:08 | bobo | Upraveno: 2011-12-19 12:12:33
Prosím o radu jak vyměnit sklo na PP dveřích.Musí se sundat i plech,nebo to lze bez sundání plechu.Jde mě o to,že plech mám oblepenej lepidlem na skla,zatékalo do auta a pokud by se musel sundat plech-bez poškození to nepůjde.Děkuju za radu
Na skoda-home jsem nic nenašel

o 19.12.2011, 14:39 | PAVELK
jsou tam 2 montážní otvory na sklo, v nich je zasazená kulatá guma, tu vydloubni, našteluj si okno pomalinku dolů než uvidíš takový platový čudlíky, maj bílou bavu, mydlím že to je něco jako silon, jsou ze 2 částí, jedna větší a jedna měnší, musíš je oddělit, nejlépe tak že dovnitř našroubuješ nějaký šroub s ostrým závitem nebo třeba skobu, pak za to zatáhneš vetší silou a ten nýt se oddělí, pak kleštěma sundat zbytek nýtku tak aby ti nespadnul dolů, pak už jen tahnout nahoru sklem a vyjede ti z ližinek a z rámu dveří, je dobré sundat i těsnění okna. Montáž nového okna se dělá tak že si tu větší část nýtku nasadíš na okno do těch děr dole, na každou starnu musí být stejný přesah, poté kladívkem tu druhou část nýtku naklepneš aby byl stejně zalezlý jako předchozí část. Okno nasuneš do ližinek zatlačíš ho větší silou nebo žuchnutím do upevňovacích částí a je to hotový. Neboj se sklo ti nepraskne a držáky okna v ližinkách musí docvaknout, je ot hnusná rána ale nic se nepoškodí. Snad ti to pomůže
o 19.12.2011, 18:52 | FBS
líp by to nenapsali ani ve škodovce, takže se připojuji a potvrzuji stejný postup :-)
o 19.12.2011, 19:43 | PAVELK
FBS:nekakej mě :-D
o 19.12.2011, 21:05 | bobo
Děkuju za radu,snad nic nepokaka-sice na mrazu,ale určitě se zadaří,díky za radu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3113 sekund.