Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tady je truchlící vlákno pro komanče

o Navštíveno 1599x o
o 19.12.2011, 08:00 | Mr.Scully
Tady je vlákno pro ty, kteří touží po návratu před rok 1989 a smrt milovaného severokorejského vůdce je tudíž určitě hrozně zasáhla. Aspoň se přestanou srát se svými duševními zvratky do vlákna s VH.

[ Link ]

Chtělo by se říct "škoda lidského života", ale fakt mi to nějak nejde přes pysky :-))) Ani nechci přemýšlet, kolik lidských životů měl na svědomí tenhle komunistický diktátor...

o 19.12.2011, 08:05 | Kamil
Tak tak, tady se "škoda lidskýho života" použít opravdu nedá, spíš se mi dere na jazyk: "o jednu komunistickou svini míň..."
o 19.12.2011, 08:32 | Mr.Scully
Problém je, že místo jedné komunistické svině nastoupí druhá :-/ Je to krutý, ale nemyslím si, že by se tamější situace dala vyřešit jinak než válkou. Oni jsou kompletně odříznutí od světa, nemají informace a hlavně komunistická armáda je všemocná.
o 19.12.2011, 08:50 | Cenda
diktátor je diktátor, ať se schovává za jakoukoliv ideologii.
o 19.12.2011, 08:57 | schwaboid
Asi si vyvrknul kotník na těch jeho botách na podpatku :-) a jeblo ho z toho ...
o 19.12.2011, 09:09 | Mr.Scully
Cenda - tak diktátorem byl svým způsobem i Pinochet v Chile, který přitom de facto osvobodil Chile od komunistické totality a výrazně pozvedl tamější ekonomiku. Což je lehký rozdíl oproti Kim Čong-ilovi, který pozvedl leda své konto, zatímco jeho lid trpí hladomorem.
o 19.12.2011, 10:03 | Rustapha-659
jako Mr.Scully,Kamil a schwaboid... ten to zabil úplně...pro dokreslení absurdity přidávám teatrální video s ještě teatrálnějším přednesem v kimonu a olejem na plátně v pozadí od neznámého mistra
[ Link ]
o 19.12.2011, 10:04 | Antonio
jen aby nasledovnik nebyl jeste vetsi svine, nez stary....
o 19.12.2011, 10:12 | schwaboid
Jak šikmoočka chvílema zní jak barkas v posledním tažení :-)
o 19.12.2011, 10:16 | Rustapha-659
Ta televizní plačka z STS Chvojkovice-Brod by měla dostat Oscara!
o 19.12.2011, 10:18 | Cenda
Scully: to nevyvracim. Jen že s komunismem to má tak společnýho, jako dnešní Čína, nebo demokracie s Kongem.
o 19.12.2011, 11:05 | Mr.Scully
Čína je silně kapitalistický stát direktivně řízený komunistickou stranou :-) Myslím, že takovou kombinaci nemají nikde jinde na světě :-)

Severní Korea je komunistická diktatura a to, že to s nějakými 150 let starými naivními ideály Marxe nemá už moc společného, není až tak podstatné.
o 19.12.2011, 12:27 | Petura
a cože tohle?! [ Link ]

tohle je už moc... :o(
o 19.12.2011, 12:38 | C.W.O.K.
:D
o 19.12.2011, 12:51 | macomb
Asi se k mladým komunistům přihlásím, protože ač jsem zvyklej potkávat lidskou blbost denně(ať už hluboce zakořeněnou nebo jen momentální stav mysli), pokaždé mě překvapí svými názory a rád bych poznal, kde se to v těch lidech bere, co je k tomu vede a z čeho čerpají svou lásku a oddanost k takovým snůškám nesmyslů, co plodí. I když to se dá říct i o náccích(snad to píšu dobře). Pokud tady někdo má psychologické či psychiatrické vzdělání, prosím poučte mě.
o 19.12.2011, 13:13 | Proffesor_W
Myslim, ze to prameni z casteho stourani v nose a vytahovani dlouhych slizkych zelenych nesmyslu a jejich opetovnem polykani, nekterym jedincum se totiz mozek premenuje na tuto zlutozelenou hmotu a ma rosolovitou konzistenci, ktera vede k jeho pomalemu opousteni dutiny lebecni dutinou nosni. Tito jedinci tak pojidaji svuj vlastni mozek, cimz jim ubyva jiz tak minimalni IQ. To vse je zpusobeno predcasnym porodem ve tretim mesici tehotenstvi, kteremu predchazi incestni pohlavni styk mezi otcem, a jeho vlastni sestrou se zmenemym pohlavim.

...ale mozna se pletu
o 19.12.2011, 13:15 | Cenda
:-))) jak se nám to hodí do krámu, tak se to dá vyložit.
o 19.12.2011, 13:29 | macomb
Přesně tak, jednoduše řečeno, mají hovno na práci pak vymýšlejí kraviny. Myslím že by je podobné myšlenky v uranovém dole přešly ;)
o 19.12.2011, 13:52 | JP
Barkas v posledním tažení:DDDDDDDD
o 19.12.2011, 16:31 | CervinVega
zvlastni nahoda, ze se to seslo s Havlem...
o 19.12.2011, 18:43 | Kesam
:-)
o 19.12.2011, 22:39 | JP
ve stejnym roce taky s Kaddáfím a Usámou... skoro začínám mít strach, že to Fidel do Vánoc nedoklepe.
o 19.12.2011, 23:17 | Mr.Scully
No to bych měl teda zkažený Vánoce, kdyby to nezvlád Fidel :-))) Ještě do toho Hugo Chávez a asi se radostí na Silvestra ožeru.
o 20.12.2011, 04:02 | MAX
Macomb a Proffesor_w - bravo pánové, myslím, že jste to vystihli.. Po těch sračkách co se šíří facebookem, kdy se na Havlově smrti přiživují kdejaké hnidy, chtějící se zviditělnit jeho hanou přeze svou do nebe volající demenci jsem se zde uklidnil, že normální lidé ještě existují..
o 20.12.2011, 20:54 | JA
prostá rada, nemám FB a neonanuju veřejně...a normální lidi existují..
jinak k tématu, doufám, že bolševici a diktátoři pojdou všichni.Jen mám obavy když kouknu na Rusko,Bělorusko, Iran a vůbec nové muslimské ,,demokracie" že to jen tak nebude ,spíše naopak...nějak mě ten svět virtuálních peněz a když si někdo pobulí a sníží nějakej rejting, jde všechno do hajzlu a mi jen čumíme co se bude dít, začíná srát...dal bych samotu alov zvěře
o 20.12.2011, 21:33 | Crimson
Zadejte si v aplikaci Google Earth nebo Panoramiu: "Sambong Severní Korea"

někomu se podařilo z Číny přes čáru vyfotit vesnici
18 fotek .. hustý !

[ Link ]

o 23.12.2011, 11:49 | Proffesor_W
Po precteni tohodle si tak rikam, jak by to asi dopadlo kdyby se u nas opet dostali k moci tito "novodobi" komunisti ...

[ Link ]
o 23.12.2011, 13:15 | Mr.Scully
Proffesor_W - z tohohle je mi na blití. Každej, kdo dokáže takový zrůdný straně dát v příštích volbách hlas, je u mě č*rák na entou.

Není tohle nějaká nelegální propagace terorismu? Dneska je stíhanej každej vyholenej trouba, kterej zdvihne pravici, aby ukázal, jak vysoko umí vyskočit jeho Alík, ale pochválit komunistického diktátora, v jehož zemi chcípá celý národ, se evidentně smí :-/
o 23.12.2011, 15:56 | kozlustechnykus
Protoze nacismus je tady zakazanej, ale komunismus ne. To by to totiz mohlo odnest spousta "kamaradu"
o 23.12.2011, 21:56 | hifim@ni@k | Upraveno: 2011-12-23 21:56:42
macomb: na to není potřeba psychiatrické vzdělání. Ty lidi mají většinou IQ tak možná 60-80 a díky tomu rozhled asi tak od jednoho plotu své zahrádky k tomu druhému. V reálu to potom vypadá takto "komunisti nám dali vše zadarmo a z mé rodiny nikdy nikomu neublížili, teď musíme za vše platit a na co je nám svoboda. Já nikam jezdit nepotřebuji a kdyby seděl doma každý, udělá líp".

Přidám svůj oblíbený článek, který to dle mého krásně vysvětluje a který tu už několikrát proběhl: [ Link ]

A jeden postřeh. Když ho dáte přečíst někomu, koho se týká, tak se rozkřičí jak pavián. Přesně podle hesla "potrefená husa...".
o 23.12.2011, 21:59 | hifim@ni@k
Jinak naprosto souhlasím s tím, že komunismus, měl být hned po převratu prohlášen za protizákonný a pár nejvyšších pohlavárů popraveno/odsouzeno na doživotí.
o 23.12.2011, 23:55 | Mr.Scully
hifimaniak - jojo, přesně. Hubálkův článek je pro mě skoro jako bible :-) A pěkně jsi to vystihnul s tou definicí. "Co má kdo kam jezdit, mají všichni sedět na prdeli, proč by někdo jezdil do zahraničí?" atd. "Podle sebe soudím tebe", to je logika nemalé části našeho národa. Aneb taky slavná věta "já bych všechny ty internety zakázala" :-))) Lidi si myslí, že když nemají žádné cíle, nevydělávají a jejich život míří do stereotypu, tak že ostatní by měli dopadnout stejně.
o 24.12.2011, 07:20 | camron
2Crimson:
Nechápu, co je na tom hustého - prosím o osvětlení..
o 24.12.2011, 07:25 | hopa26
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3418 sekund.