Navštíveno 2955x

Je to nějaký rýsovací sada po dědovi. Má to nějakou cenu?

17.12.2011, 23:32 |
rcman Jé, něco pobnýho mám dodnes schovanný někde na půdě...
Podle mě, má všechno ňákou cenu!
Otázka je ovšem ta, kdo tohle v dnešní době počítačů potřebuje...
Hodil bych to asi na Aukro a uvidíš co stoho.

18.12.2011, 05:51 |
Tendr z toho

18.12.2011, 08:11 |
20bad Nemá někdo představu jakou mají asi cenu německý noviny z 39roku?kamarád má balík asi 30ks v dobrým stavu

18.12.2011, 08:14 |
gizmi Asi te zklamu, ale tohle mam trebas doma taky a hodnotou nula nula nic (resp. cena noveho, kdyz zajdes do papirnictvi)..
mam doma taky dva docela stare kousky a kdyby to melo nejakou cenu, tak jsem to davno strelil :))
no když sem ted hledal po netu, tak na ebay se to pohybuje 20€ a výš. Měla by to být sada vyrobená v předválečném období.
tohle oproti tomu co dnes seženeš v papírnictví má cenu...už jen proto že s tím seš opravdu schopnej udělat kružnici a ne spirálu, či elipsu
tuto sadu mam a nedám na ni dopustit, jednu mi dokonce někdo ukradl

18.12.2011, 11:03 |
hawai když jsem byl na průmce, tak jsme používali jedině tyhle starý kousky. s tim co se dnes prodává se to nedá srovnat.
jinak kdybys měl po dědovi nějaký věci týkající se prvorepublikovýho motorismu (ND, plakety, celý auto/moto) dej vědět :-)
Hawai - motorismus nehrozí, v rodině sem jako první "magor" do aut až já.
Sada kružítka Original Richter Cena v tomto stavu se pohybuje asi 1000-1500. Ve velmi dobrém stavu v pohodě i 4000-5000.

18.12.2011, 15:23 |
matik Twety.xx
Pokud chceš tak by jsme se možná dohodli :)... Blíže to mám k gizmimu ale záleží na tom jestli se toho chce zbavit :)...
Matik: Já sem klidně pro. Kdyžtak do mailu: Tweety_x@centrum.cz

18.12.2011, 15:41 |
matik Počkám si na vyjádření gizmiho a pokud nebude chtít prodat tak bych se domluvil s tebou :)...
Chtěl bych to darovat pod stromek...A k tobě to mám bohužel daleko..
(Vím že jsem si měl vzpomenout dříve ale kdyby jsem to zde nenašel tak bych si ani neuvědomil že bych tim bráchovi udělal velkou radost :))
No škoda že to nenapadlo i mě dát to dřív, minulý týden sem byl v plzni.

18.12.2011, 15:48 |
matik To bydliště jaké máš v podpise platí ?...
JJ platí. Byl sem v Plzni na služebce.