Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Který operátor má Nejlepší signál?

o Navštíveno 3056x o
o 15.12.2011, 19:20 | rcman
Ahoj,

momentálně používám Vodafone s telefonem Iphone 4.
Neříkám že mám někdy problém při hovoru, ale když mám konečně plnej signál je to výhra. Co tak pozoruju v práci, tak nejsem sám. A ostatní nemaji jenom Iphona ale všechny možný značky telefonů...

Teď bych měl možnost přejít na nákej neomezenej tarif k O2 za 900kč/měs.

Tak by mě zajímalo u kterého s operátorů máte stále lepší a stabilnější signál???

Jedná se mě víceméně o Prahu, Prahu západ ale i celé ČR.

Děkuji za odpovědi.

PS: Kdyby mě tady ještě někdo mohl napsat jak velký rozdíl je u pevnýho internetu od O2 mezi rychlostí 16Mb a 25Mb na Vdsl lince? Byl bych docela rád. Protože to ted taky trochu řešim....

o 15.12.2011, 19:44 | AllInOne
Prahu nevím, myslím, že pokrytí je dnes jakš takš stejné,ale kdybych měl odpovědět, za mě je to O2.

o 15.12.2011, 19:50 | Luboš1
za me t-mobile....vodavine nic moc male vesnicky to nedava vzbec a kdyz jsi nekde ve sklepe dam vedle sebe t-mobile a vodafon tak vodafon vyhledava a t-mobile ma tak 3 carky....1:t-mobile 2:o2 3:vodafon
o 15.12.2011, 19:55 | C...arlos
tak to já mám zase jinej pohled. Bydlím v malé vesničce na jihozápadě moravy a i když mám za barákem vysílač T-mobile, tak doma jsem signál chytal špatně. Teď mám VDF a bez problému skoro i ve sklepě. Ale jinak velký města myslím, že není problém s žádný operátorem, nebo se pletu?
o 15.12.2011, 20:01 | Lufas
sever čech určitě O2... pak VF...T-M
o 15.12.2011, 20:09 | Crimson
to si musíš vyzkoušet na místech kde přežíváš,
například ve Šluknovském výběžku máme Vodafone, protže O2 ani TMB tam signál nemá..
o 15.12.2011, 20:09 | DaveX
Jako Luboš1. Mám vodafone a pokud se to v nejbližší době nezmění, tak půjdu jinam.
o 15.12.2011, 20:13 | Lokal11
Pokrytí už je opravdu více méně stejné, ale přiznám se že Vodafone má všude víc signálu než t-mobile jelikoz mam oba.. jinak zpusoby T-mobile jsou opravdu neotřelé, fakturování to same a jak se člověk ohradí už mu vyhrožujou proto s t mobile končím.. jinak o2 je fajn ale předražené.. Vodafone je nejlevnější jak na volání tak na smsky.. Možná si myslíte že o2 je největší společnost takže je levnější ale Vodafone je v 46 zemích světa. Takže se dostane na lepší peníze.. Ted je akce Neomezené Volání Neomezené sms oboji do vsech siti a internet v mobilu na plno za cenu 1300kc s dph coz je velmi lakavé no ne? :)
o 15.12.2011, 20:30 | jerzy05
u mne jednoznacne vodafone, treba u nas v praci jedninej operator kdo ma signal je vodafone, ostatni ani tuk, treba O2 se tady v okoli nechyta skoro vubec :(
o 15.12.2011, 20:44 | rcman
Já se právě pohybuju víceméně Praha - Západ a občas centrum. V centru je to asi úplně jedno co mám za operátora. Ale ted jsem třeba doma ve Stodůlkách(praha 5) a signál mám pořád max na 3čárky. Matka s O2 a manželka s T-mobile tady maji pořád plnej... A to nemlvim o signálu když koukám na net bez Wifi. To mě pořád lítá 3G, Edge a nebo že neni žádná datová síť... A kolega s O2 vedle mě si celou dobu v pohodě jede přes 3G bez výpadku...
o 15.12.2011, 20:56 | Lokal11
Já co byl ted v praze tak mi tam jel Vodafone uplně s přehledem... takže nevím no.. musíš to brát podle toho kde seš a podle toho zvolit operátra.. zkoušet
o 15.12.2011, 23:17 | gizmi
Zajimave tema - Plzensko a Rokycansko:
1. Vodafone
2. tmobile
3. O2 - co jsem ted u nich tak obecne docela problem s pokrytim :(
o 15.12.2011, 23:56 | Mr.Scully
Mně přijde, že O2, alespoň na základě mých zkušeností. Ale asi je to všude různé.
o 16.12.2011, 07:19 | addamec
Celá firma jsme loni přešli od O2 k vodaafone. Moje postřehy:
Vodafone znatelně horší zvuk
Jelikož hodně jezdím, tak mi s vodafone hovory vypadávají i na hlavních tazích (např.D11), to se s O2 nestávalo.
o 16.12.2011, 09:12 | Conan
No, po nastěhování do nového baráku cca 10km od Prahy (r. 2008) jsem musel (spolu s manželkou) přejít od T-Mobile k O2, jelikož jsem měl signál jen v jednom rohu obýváku :-)
Obecně O2 mívalo větší pokrytí, ale to už teď asi nastejno, takže si vybrat jedině ze zkušeností v daném místě.

Jo a při odchodu od T-Mobile se nám obchodník furt snažil vnutit nějakej lepší tarif a nějak nemohl pochopit, že když neni signál, tak nám to asi nepomůže :-)
o 16.12.2011, 09:52 | Escudo
Tohle je hodně individuální, jsou místa, kde může mít každý z operátorů lepší signál než ty ostatní. Někdo může doporučit T-M, ty pak přijedeš na místo, kde signál není a kolega s VDF se ti bude smát že on volat může. Dneska je značnej problém i 3G, protože pokud jseš na rozhraní signálu 2G a 3G, tak se telefon má tendenci ladit standardně na 3G i když už spojení neni kvalitní a pak často padaj hovory, nechoděj SMS jak maj atp atp. V takovym případě je lepší v telefonu zvolit 2G síť natvrdo a přepínat jen pokud používáš třeba internet
o 16.12.2011, 09:57 | J-T.
Za mě rozhodně T-mobile. Máme v rodině všechny operátory a T-mobil jasně vede a to mluvím i o datech, které má dle mě absolutně nejrychlejší.

Praha jih, Benešovsko
o 16.12.2011, 11:34 | TROY
Vyzkoušet a hlavně když nepoužíváš data tak klidně vypnout 3G. Pěkně to napsal Escudo :D se pozná člověk z brandže ;)
o 16.12.2011, 11:55 | Escudo
Je hezký, že se i konkurence dokáže pochválit, což? :o))
o 16.12.2011, 12:06 | TROY
Woe jsme dráťáci ;))) ty držej spolu :). Však vidim kdo všechno od o2 dělá u nás na technickym )))
o 16.12.2011, 12:19 | Escudo
bejvávalo kamaráde, ale nemám k tom tak daleko. Nějak se ze mě stalo něco jako projektovej manažer kvality :o)
o 16.12.2011, 14:47 | PAVELK
tak dens voláno na Vodafone ohledně info o neomezeném volání sms a netu za 1300 vč. DPH jak tu někdo psal.
Tarif stojí 1490 vč. DPH, zákazník tím ale bohužel přijde o dotované ceny telefonů na dobu 2 let, myslím si že to zas taková pecka není teda
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3384 sekund.