Navštíveno 3173x

Čau nedavno jsem koupil nové autoradio a chci z mazdy 323 (1997) vyndat origo radio, jenže problem je v tom, že nevim kde mám začít. Nemáte někdo zkušenosti s vyndaním origa radia u této mazdy...?

15.12.2011, 18:48 |
rcman Nemáš fotku toho rádia?
Mám tady celou sadu vytahováku na většinu rádií. Obvykle tam na stranách píchneš náký udělátka, ty se ti zacvaknou a uvolní rádio a za ty udělátka to vytáhneš....
právě že tam u toho nikde není místo na ty vytahávatka, jenom 4 takový dirky...zejtra to vyfotim a dám to sem.

15.12.2011, 21:01 |
Pluto tak do těch dírek zasun třeba hřebíky o stejném průměru a musí to jít ven :-)

15.12.2011, 21:05 |
hawai | Upraveno: 2011-12-15 21:12:17
zrovna včera jsem vyndaval rádio z mondea. na každý straně 2 dirky, do toho se zapíchnou takový vidličky, malinko je vykloníš ven a rádio vyndáš
ale třeba to má mazda úplně jinak
pro představu
[ Link ]

15.12.2011, 21:57 |
rcman Myslím že hawai má pravdu.
Ještě jsem neviděl rádio který by nešlo vyndat!
Vtý sadě to určitě mám, jen bych u toho musel bejt abych zjistil který vytahováky tam pasujou.
Kdysi než jsem si tu sadu pořídil, tak jsem měl zrovna ty vytahováky co vypadaji jako potkovy udělaný ze svářecího drátu, a fungovalo to taky...

Jestli jsou tam jen takove 4 kulaté dírky tak do nich vraz cokoliv odpovidajicího pruměru a radio pujde ven. Jeste by se mohlo stát, jako jednou mě u Nisan Maxima, že je přišroubovaný uvnitř. Musel jsem tehdat rozebrat pul palubky abych se dostal ke sroubum pod plastama, ty povolit a teprve pak šlo ven...
ja mel radio v 626(rv99) prisroubovany vzadu uprosted..
pořád nic jsem asi nešikovnej nebo nevim, zkoušim tam dávat dratky, všechno možný a nic..zítra to ještě s něčim zkusim...

20.12.2011, 00:14 |
Mirek_M | Upraveno: 2011-12-20 00:15:37