Navštíveno 1454x

15.12.2011, 12:12 |
jzxr Nainstaloval jsem na moji V6 zkušebně laděný výfuk. Zvuk zvenku pěkný, nic extra uřvanýho, na volnoběh to docela pěkně "bouchá" ale po ohřátí výfuku je hodně mooc slyšet uvnitř v autě. Ve vyšších otáčkách uvnitř začne všechno rezonovat. Jak to pořešit aby to nebylo tak slyšet uvnitř auta, pomůže rezonátor?
Přestavět zbytek auta na laděný speciál a tak ho používat, nebo vrátit zpět seriový výfuk.... Snahy o tunění rodinných vozíků a následné žehrání na hluk či tvrdost podvozku (po koupi kupř. kolotočářských 20" kol) či jakékoli jiné problémy mi vždycky přijdou velmi úsměvné a nepochopitelné....

15.12.2011, 14:26 |
CRK myslíš, jako že rezonátor odstraňuje rezonance?
což takhle použít vejfuk přímo určenej na konkrétní auto a ne univerzál...
na alfě V6 mam ultera, zvuk příjemě zhrubl, auto o sobě dává víc vědět..
na stilu to samý tam to je zvuk jak v serii (1m dlouhej tlumič a 2 katy na svodech v tunelu asi něco pobere)
na tipu mam od svodů komplet supersprint a je též relativní ticho.. venku se ale auto pěkně ozejvá
mam to takhle na 3 autech a nemusím nic řešit.. na dalších 2 je výfuk dělanej s ohledem na výkon motoru a tam to neřeším..
tady tyhle pičoviny by měli zakázat stejně jako folie,trapný rezonátory.

15.12.2011, 17:35 |
Kesam Já musel vyhodit všechno kromě katíku aby mi to zvuk udělalo :-)
Kesam: a co chceš z toho chcípáka dostávat za zvuk? :D
no moje hilzna na volnoběh krása , ale dyž to jede v záběru , nedá se to , prostě nedá , už ani nepůšťám muziku , néni slyšet

15.12.2011, 20:05 |
Kesam to víš :-)
Autohificlub... ;-) co treba tlumeni? ;-)
Dal bych tam něco takovýho a byl by klid :-)

:o)

16.12.2011, 10:50 |
jzxr volové:)
Rustyyyy, ty ses kun! :o))))))))))))))))))))))))))))
:oD pardon...když jsem viděl první foto,musel jsem..nešlo odolat
Rustapha-659 to zabil!:-D :-D