Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pobyt na zámku :-)

o Navštíveno 893x o
o 14.12.2011, 20:41 | Ondrero
Ahoj,dnes mi přišla SMS že jsem vyhrál nějakej pobyt na zámku atd…
Je to poslané touto firmou:

[ Link ]

Máte s touto firmou někdo zkušenost?
Jen jestli to není zase nějakej podvod :-)

Co myslíte mám se na to vysrat a nebo to zkusit aktivovat..
Jako co jsem koukal na těch stránkáh,tak předem nic platit nechtěj.

Vím je to asi nějaká pitchovina,ale třeba by to mamce mohlo udělat radost pokud to není habaďůra…
Zase nechci bejt za důchodce co se nechá napálit na tyhle super výhry…:-)

o 14.12.2011, 20:46 | CVakk | Upraveno: 2011-12-14 20:46:46
a registroval ses někde ? nebo ti jen tak přišla sms, že si vyhrál ?
o 14.12.2011, 21:23 | Mr.Scully
Deset sekund googlování... podle všeho "vyhrála" půlka republiky, aniž by cokoliv udělala :-)

[ Link ]

[ Link ]

První člověk za stovku, druhej za dva litry. Možná to rozesílají a spoléhají na to, že každej pojede aspoň ve dvou a v podstatě tudíž zaplatí přes dva litry za noc...
o 14.12.2011, 22:08 | rcman
Mě to přišlo už asi před týdnem.
Absolutně na tyhle reklamy nereaguju!

Před nákym rokem jsem byl s manželkou v Metropoli ňákou rádoby Češkou s Ruskym přízvukem. Že je tam zrovna soutěž o vyřezávání melounů apod. A že máme šanci na výhru auta, jen stačí když jí dáme kontakt a jméno s přijmenim a tipnem kolik těch melounů se tam za ten den vydraží.

Cca za měsíc mě ta pani volala, že jsem teda vyhrál a že si pro výhru můžu dojít tam a tam od tolika a od tolika... Bylo mě to stejně trochu divný. Ale tak jsme si tam s manželkou nakonec na čas přišly podívat.

Výsledek? Předváděcí akce od firmy Zepter. Pár lidí je tam poslalo do pr... sotva jsme přišly a pár dalších tam s náma zůstalo čumět co stoho bude. Protože prý po předváděčce proběhne losování výherců.

Kdyby manželka nebyla dobrá v ukecávání mé osoby a nebyla zvědavá, rozhodně bych tam nezůstaval až do konce týhle hurá akce!
o 15.12.2011, 00:44 | Ondrero
Dobrá dobrá už jsem to smáznul...Stejně bych to měl přes půl republiky :-)
Ale né vždycky jsou tyhle hurá akce blud...
Já jednou vyhrál za 1 smsku 80GB ipod.V té době stál ještě 8tis.
A kámošky babička vyhrála na nějaké takové předváděčce Ford KA :-).Sice s firemním nápisem na boku,ale aspoň něco...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3531 sekund.