Navštíveno 1140x

Co na tohle říci, jen prostě totální zbytečná smrt, pozor...
[ Link ]
je to jasný..musíme se zbavit kamionů..
Je to tragedie. Ovšem, když si promítnu úroveň uvažování 67 letého důchodce /zrcátko musím za každou cenu sebrat, protože stojí aspoň 2 tisíce, to je přeci priorita=zkratovitá reakce), pak soustředění na 1 problém =zrcátko na silnici) mě zcela odvede od ostražitosti a obezřetnosti (opatrnosti), navíc ráno (=silný provoz na této trase, ještě štěstí, že jsem dnes jel o dálnici na Štětí), to vše v kombinací se šerem, jistou dávkou "otupělosti" řidiče kamionu, který tou dobou má za sebou možná 2-3 hodiny jízdy a řada dalkšách náhod, způsobil to, co způlsobil a nepomohla by ani ta refelxní vesta, snad jen varovky...
Taky jsem dnes vystoupil z auta v okamžiku, když mě u pumpy míjelo jiné auto, byla to taky náhoda, skončil jsem hovot, šel jsem na WC a myslel jsem na to, o šem jsem mluvili v telefonu a málem byl problém. To jsou prostě mikrosekundy nešťatsných kombinací...
Nicméně, opatrnosti je málo a mnoho lidí ji vůbec silně podceňuje...
No, ti kamioňáci to taky budou mít dlouho před očima :-(
To je hrozny jak těhle nehdo přibejva. Není to tak davno co 2 mladí kluci měnily rezervu a smetl je kamion. Hold to chce přemejšlet a dávat si pozor a radši dojet po ráfku než doletět do rakve :( Taky sem jednou píchnul na dálnici a nic příjemnýho to není. Dojel sem asi 300 m po ráfku rychlostí asi 10 km h na takovy ostruvek kde bylo asi 4 metry mista. Byla to nahoda protože jinak ty odstavny pruhy moc široky nejsou a na vymenu kola kdy je to proražené ve vozovce je to fakt těžký to nějak vyřešit, i když člověk pouie trojuhleník, má štěstí když ho tam vubec dojde dát.:(

15.12.2011, 08:33 |
Cenda Zdeny, to píšeš, jak kdyby 67mi letej důchodce měl bejt zesockovatělej mentál. Jestli mu někdo to zrcátko urazil, tak byl nasranej a vyběh ven ho sebrat, bez uvažovaní. Není jedninej, kdo se tak chová, bez ohledu na věk.

15.12.2011, 16:34 |
cuir sorry hosi, tragedie to je o tom zadna..kazda smrt v doprave je tragicka a zbytecna, ale zalozit kvuli kazdemu takovemu clanku na novinkach ci jinych portalech nove tema, tak tu clovek nedela pomale nic jineho.
Takze ano ,tragedie to je ,ale dokud to neni muj pribuzny cio znamy tak mne to nechava naprosto chladnym a prijde mi zcela zbytecne odkazovat na proflaknute servery na forech. Kazdy ma svoji hlavu a pokud ji nema tak brzo prijde i o zbytek. Bohuzel za blbost se plati..a nekdy tim nejdrazssim zpusobem.