Navštíveno 1382x

Prosím o radu při výběru amaterského vrtulníku pro venkovní použití. Důležité parametry:
3CH,gyroskop, baterie 7.4V 1300-1500mAh,kovové tělo,velikost 40-70cm,cena do 1500kč.
Jde mi o to jestli se někdo zná ty výrobce,nebo jestli s některými kusy má už zkušenosti...
narazil jsem na tyto kousky ale nebráním se jiným variantám...
DOUBLE HORSE 9053 (cca 1200,-)
[ Link ] VULTURE 850 (cca 1300,-)
[ Link ] díky moc za příspěvky...
mě se zamlouvá tenhle:
[ Link ] ale mrkni i na další testy od toho chlapíka :o)
Zda se mi to nebo s timhle muze litat uz i naprosta lama? Pomacka vrtule a furt to lita jakoby nic, to ma v sobe nejakej pocitac co se prizpusobuje a drzi ho furt v rovnovaze? Kdyz jsem parkrat zkousel litat, tak to rozhodne takovahle prdel nebyla.
Ale test dobre, pobavil jsem se :)
podle toho co jsem četl, tak dost záleží na "trimování", takže první let bude jeden velký pád :o)
ten týpek má brutální testy, v jednom dokonce vrtulník za letu nakopne, ten sebou plácne o zeď, tak ho sebere a letí dál ...
jen jsem nikde nenašel popis rozdílů mezi 3 a 4 kanálovým ovládání

14.12.2011, 18:02 |
Losky Ty kráso, gumovej vrtulník. Mám doma nějaký obyč asi za 700,- a jednou jsem s ním vyletěl ke stropu a fláknul o něj a spadnul asi z 2,5 výšky na koberec a od té doby se s tím už nedá létat. Pořád to lítá kam nemá
Stabilita je zajištěna pomocí gyroskopu...rozdíl mezi 3CH a 4CH je pouze v možnosti naklánění do stran...to znamená,že pohyb je už ,,podobný" reálnému vrtulníku...

14.12.2011, 18:44 |
mourl oni se většinou nezničej ty rotorové listy, spíš se zničí násilným zastavením převodové kolečko.Už jsem kupoval asi 3ks :( Jinak tyhle s 2x rotory drží ve vzduchu v podstatě sami, ty lepší už mají jenom jeden rotor a pomáhá jim gyroskop k udržení vodorovné polohy.

14.12.2011, 20:15 |
Losky Jinak za 100€ to je dobrá cena, navíc to je tento vrtulník a ještě jeden malej
No nevím jak vy,ale já pokaždý zničil rotory a to byli ty údajně nezničitelný :-D .

15.12.2011, 08:21 |
DaveX Kdyby někdo měl na prodej toho úplně malinkého špunta, tak dejte vědět. Chci se s něčím nejdříve naučit :)
dnes jsme si s kolegou koupili v Lidlu :o)
ještě tak den,dva a jde z domu, a pořídím si velkou potvoru :o)

15.12.2011, 13:44 |
DaveX Petura: za kolik by jsi ho pustil? :)
DaveX: asi zůstane v práci jako náhražka rauch pauzy, máme v kanclu dva a je to docela sranda :o)
ovládání mi moc problém nedělá, páč je to fakt jednoduchý a mám to trochu v ruce díky RC autům ...
kolega nemá nic nalítáno ani naježdíno, tak se s tím trochu pere, ale po víkendu budou souboje a akrobatické prvky :o)))
na venek to chce 100% větší a hlavně něco vydrží lítat dýl než 4min jako tenhle prcek

15.12.2011, 14:16 |
DaveX | Upraveno: 2011-12-15 14:17:56
Oukej,
no já uvažuju, že bych přítelkyni něco koupil pod stromek na blbnutí, ale jsou poměrně drahé na to, jaké jsou malinké a co vydrží :/
Docela se mi líbí tento:
[ Link ]
vypadá to stejně jako ten lídlák...
několik pádů už máme za sebou a zatím to drží, nabíjení přes USB z PC cca 20min, doba letu 3-4min, ale za tu dobu několikrát přistaneš a obletíš místnost

15.12.2011, 20:40 |
Losky Tak tuhle bestii přes usb mám taky. Vydržel mi tak hodinku. Tři pády v paneláku na koberec a k.o.:( A náhradní díly na to nikde nemají:(

15.12.2011, 20:43 |
hawai kolik to v tom lidlu stojí? za pětikilo bych do něj možná šel :-)