Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jeden vtipnej

o Navštíveno 1062x o
o 14.12.2011, 12:42 | Only_One
Zmlácená žena u doktora :"Pane doktore, manžel je strašně hodnej, ale
jednou za čtrnáct dní vyrazí s kamarádama na pivo a pokaždý, když se vrátí opilej, tak mně šíleně zmlátí."
Doktor :"Opravdu pokaždý vás zbije?"
Žena:"Opravdu...pokaždý."
Doktor :"Fajn, předepíšu Vám heřmánkový čaj a jakmile vezme manžel za
kliku, začněte ho kloktat."
Po čtrnásti dnech :"Pane doktore, ten heřmánek opravdu zabírá, kloktala
jsem a manžel si mně ani nevšimnul."
Doktor na to :"Já tušil, že bude stačit držet hubu."

o 14.12.2011, 12:45 | 323Marty
:o) dobrý
o 14.12.2011, 12:47 | DaveX
No mě dneska zmohlo toto:

[ Link ]

:D
o 14.12.2011, 12:50 | PlusOne
Sedí tři hypnotizéři v baru, popíjejí, no a jak plyne večer, tak se začínají trumfovat.
První říká: "Helejte - já donutím barmana, aby nám přinesl flašku vizoura na účet podniku!"
Pekelně se soustředí, barman se najednou začne ošívat, pak vezme láhev a přinese jim ji ke stolu.
"Dobrý, dobrý," říká na to druhý, "ale já teď donutím támhletu blondýnu, aby vylezla na stůl, zatancovala a předvedla striptýz!"
Taky se pekelně soustředí a za chvíli blondýna šup na stůl, tancuje a svléká se...
Třetí se napije a přemýšlí, čím by je trumfnul. Nakonec povídá:
"Pojďte ven, já vám něco ukážu."
Tak tedy jdou ven, stojí na tom sídlišti, je už tma a ten třetí hypnotizér povídá kamarádům:
"Hele, ukažte na libovolný okno tady. Já se soustředím a donutím toho člověka, co tam bydlí, aby hodil z okna svoji televizi."
Kamarádi tedy ukážou na okno a třetí hypnotizér se pekelně soustředí.
Dvě minuty, tři minuty - a nic...
Kamarádi se mu smějí, ale on se nedá a soustředí se ještě víc.
Po pěti minutách se za oknem rozsvítí a je vidět hystericky pobíhajícího chlápka.
No a po sedmi minutách se konečně otevře okno - a z něj chlap řve:
"NEMÁM, KURVA! PROSTĚ NEMÁM!!!"
o 14.12.2011, 12:56 | hanx
:D:D:DD:D:D [ Link ]
o 14.12.2011, 12:59 | endru.ondra
videa nic moc ale ftipy gut
o 14.12.2011, 13:30 | bafis

foto k příspěvku  od bafis

o 14.12.2011, 14:18 | nome
Personální oddělení v ČEZu se rozhodlo udělat test na téma korupce.
Jedna z otázek byla:
"Kolik času potřebuješ, aby sis z úplatků koupil BMW?"
Odpovědi byly následující:
firemní personalista: 2-3 měsíce
firemní právník: Asi tak 6 měsíců
vysoce postavený manažer: 2-3 ROKY!!!
U manažera se komise zarazila a zeptala se: "Tak dlouho?"
Odpověď manažera byla: "Hele, netlačte tak na pilu, BMW není zrovna malá firma."
o 14.12.2011, 15:01 | Kamil
vtipy dobrý, videa trapný
o 14.12.2011, 20:16 | Knightey-
Hypnotyzeri jsou dobry :D
o 14.12.2011, 20:20 | Kesam
:D
o 14.12.2011, 20:27 | Schejby
Tři feministky mají na sjezdu přednášku o svých zkušenostech s přetvářením svých manželů. Francouzská říká: „Přijdu domů, manželovi řeknu - nevařím. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím, třetí týden koukám a manžel vaří.”
Následuje potlesk.
Německá říká: „Přijdu domů, manželovi řeknu - neperu. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím, třetí týden koukám a manžel pere.”
Následuje větší potlesk.
Česká říká: „Přijdu domů, manželovi řeknu - nevařím ani neperu. První týden nic nevidím, druhý týden nic nevidím, třetí týden začínám vidět na pravé oko.”

V okresním městě přijde žena do redakce místních novin požádat, aby do smutečního sloupku napsali oznámení o úmrtí jejího muže. Redaktor jí oznamuje, že se platí deset korun za slovo. Žena zapřemýšlí a povídá: „Tak tam napište: Zemřel Oldřich Novák.”
Redaktor je dost zaražený a upozorní ji: „Paní, minimální délka smutečního oznámení je sedm slov.”
Ona se znovu zamyslí a diktuje: „Tak tedy: Zemřel Oldřich Novák, prodám Škodu 130 r.v. 1988.”

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.