Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím rada Notebook

o Navštíveno 542x o
o 13.12.2011, 13:51 | Dragster
pokud má někdo osobní zkušenost a nebo dle vybavení, který lepší pouze tyto kousky moc děkuji.

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

o 13.12.2011, 14:00 | Tuner#2
Já mám tohle v 13,3" a jsem max. spokojen: [ Link ]

Hlavní výhoda pro mě je kovové provedení a tuhost materiálů na cesty když jezdím z jednoho domova do druhého a další je perfektní odvod tepla. Celý večer jedu na externí monitor 23" a po otevření booku je celá klávesnice, touchpad a celé okolí v ploše úplně studené takže neničím zbytečně vysokou teplotou displej a nebudou pálit prsty při používání klávesnice přímo na booku.
o 13.12.2011, 14:40 | Dragster
Zatím vybírám z těch 3 kousků, tenhle nebude taky špatný, škoda že tam není lepší grafika a větší pevný disk.
Je to pro holku do školy a také na práci ve firmě, tak bude také dost přenášen, to je zase výhoda kovového šasí, ještě udidíme.
o 13.12.2011, 15:22 | Antonio
pokud to bude casto tahat, tak bych sel jedine do nejake 13" kdyz mam nahohou nekde tahat 15,6" tak mam pocit ze vlacim cihly, minuly mesic jsem vymenil 13" za 12,5" (lenovo u260) a to je radost nosit.
kdybych ted vybiral neco levneho na kancelarkou praci tak by asi vyhral [ Link ] parkrat jsem ho mel v ruce a pohoda. Ma tusim necele 2kila. a při cene necelych 11000 s dph.
o 13.12.2011, 16:19 | Tuner#2
JJ mám 13,3 a na nošení pecka, na obyč práci je 13,3 dostatečné a na fotky mám 23" monitor přes HDMI.
o 13.12.2011, 20:24 | Jaklik
Myslím že nejlepší řešení cena x výkon je tohle: [ Link ]
Dnes jsem ho koupil a naprostá spokojenost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3317 sekund.