Navštíveno 6072x

13.12.2011, 00:36 |
hawai rovnou začnu proč zrovna aukro.
už asi půl roku chodim po krámech (baťa, galex, shoeshop, destroy, daichman atd...) prostě všechny velký krámy mam prokouklý a žádný body se mi prostě nelíběj. teď jsem náhodou narazil na tohle a když přimouřim oko, tak by se mi možná i líbily
[ Link ] něco mi řiká že origi zn. Bugatti to asi nebude, ale myslíte že to bude aspoň trochu nositelný? nebo to jsou prostě boty od rákosníků co nevydržej ani sezónu?

13.12.2011, 00:59 |
hanx Jestli se ti líběj takový, proč se nepodíváš ve sportovním obchodě, nike, adidas atd? Občas se tam trochu podobný kousky najdou. Jinak já osobně bych si nikdy boty z netu bez vyzkoušení nekoupil - každej výrobce má tu velikost trochu jinak (někdy mi sedí 45 a u jinýho mě 45 je vyloženě malá atd.) a navíc i když velikost sedí, tak mě třeba něco nevyhovuje, tvar, různý tlaky a tak. Sice to můžeš vrátit, ale vyhazovat 200 za poštovný jen tak, to by se mi nechtělo.

13.12.2011, 01:02 |
hawai právě že tyhle krámy mám prolezlý snad všechny :-(

13.12.2011, 07:27 |
Komba Já bych zrovna neviděl aukro jako špatný portál na nakupování.To že tam někdo neumí nakupovat a pak to má blbou pověst,je další věc.Já tam sem tam nakupuju a jsem spokojenej.
Ale to bylo trochu OT.Zkusil bych se kouknout po netu zda by jsi našel tyhle boty třeba na stránkách výrobce bot Bugati a nějak zkusil porovnat cenu.Ale na čínu podle ceny to nevypadá.to by stálo ťiťa pade a sleva :D
[ Link ] S automobilkou to nema co delat, je to nemecka znacka, na 99% made in china
[ Link ] )
Hele ale bugatti prodava Humanic, jestli se nepletu. Jedna z tech klasickych prodejen to nabizi (Humanic, Bata nebo Daichman). Jukni tam ;) Ale na fotce vypadaji ty boty desne :o)
Kdyz uz to kupovat na netu, neni lepsi z venku?
[ Link ]
S konkrétníma botama neporadím, ale nedávno jsem si koupil svoje první boty na aukru, mám nohu 43.5, takže vždycky kupuju 44 a je to akorát. Boty byly zlevněný z nějakých 700 na 300 - jasně, sleva může být fiktivní, ale prostě mám teď fajn teplý zimní boty za tři kila a jsou mi pohodlný :-)
Jako letos s botama katastrofa u nás. Jel jsem si tenhle víkend pro boty do Drážďan.
Jinak si nemyslím, že by ty Bugatti byly padělek, není to zas bůhví jaká značka, aby se padělala a zas až o tolik levnější nejsou než v krámě. Od Bugatti se mi minulý rok líbily jedny černé kožené boty, něco mezi něco společenskýma a sportovníma, fakt zajímavé.. A všechny tři páry co mi donesli ze skladu měli nějakou vadu.. Fake, nefake, kvalita bude stejná :)

13.12.2011, 14:50 |
xSam Já mám tedy s bugatti velice dobré zkušenosti, pár jich mám a musím říct, že to jsou nejlepší boty za dané prachy.
Teď jsem si objednal dvoje nový na
[ Link ]
v Mladé Boleslavi v Humanicu jsem narazil na pěkné lacoste... cena trochu větší ale perfektní, na novou sezonu si zakoupím.