Navštíveno 1626x

nechal jsem si vyjet výpis trestných bodů... :-D
byl jsem mile překvapen...
měl jsem namále, udělat jeden problém a mohl jsem mít po řp...

koukam porad prestupek za rychlost ? presne klvuli hajzlum jako si ty umira nejvic lidi na silnici meli ti ho sebrat hned po prvnim prestupku !!!
No, jsi nebezpečný vyvrhel a recidivista :-D :-D :-D
pořád přestupek za rychlost :-D dvakrát jsem se nechal změřit na pevným radaru v Turnově, kde to znám, moje blbost, ale že jedu 15 km po dálnici 140 km/H a pak jim to nedalo a zastavili mě... jezdím po dálnici slušně, jezdím denně a limit překročím opravdu už vyjímečně..
jednou zákaz zastavení a pak telefon... bylo to služebním.
nikdy jsem nikoho nezmrzačil, nikdy jsem nikoho nenaboural, jen jsem to vždy odnesl já. nějakej ten kilometr mám taky najetej.. jsou lidi kteří přijdou o to na druhý přestupek..
to downland: kdyby jsi věděl kolik jsem překročil na těch radarech... jsou lidi kteří překročí o 30 km/h..

12.12.2011, 15:35 |
hawai Jak to je s tou rychlostí? Jednou mě změřili, dali pokutu, vzali nějaký body a řekli že rok nesmím udělat to samý, jinak o papíry přijdu body nebody. Tady koukám ze to máš míň jak rok?
ja si taky myslim, 5 stejnych prestupku, meli te skartovat i s Tvym ridicakem, jsi postrach silnic :O)

12.12.2011, 15:36 |
hawai | Upraveno: 2011-12-12 15:40:16
.
hawai: na nektery "vaznejsi" prestupky plati 2x a dost.. nevim jak presne je definovany to "vaznejsi" a jsem linej hledat, ale u te rychlosti je to prekroceni o 20kmh a vic v obci nebo prekroceni o 30kmh a vic mimo... tzn kdyz ti zmeri na dalnici 160+ a do roka jeste jednou 160+ tak ses automaticky bez not.
vždy bylo přerušeno jiným trestem, musí to být hned za sebou třeba 2 krát překročení rychlosti ale u toho mě musí chytit osobně, jelikož mě vyfotili radarem, pak mě chytli za rychlost, tak se to přerušilo. nikdo po mě nic nechtěl...
měl jsme překročení radar turnov o 3km/H, pak jednou o 2 km/h a překročení rychlosti na dálnici v HK o 9 km/H... defacto žádnej opravdu tvrdej přestupek.. jednou zákaz zastavení a pak telefon a za ten jsem dostal nejvíce kupodivu.

12.12.2011, 15:44 |
hawai | Upraveno: 2011-12-12 15:49:18
No já měl v obci (jen pro info: konec obce, mimo zastavěnou část, prostě okreska kde byla značka daleko za obcí) 72 nebo 76. Teď už nevim přesně.
Edit- takže kdybych si teď nechal dát pokutu třeba za parkování, tak se mi ta podmínka zruší?

12.12.2011, 15:44 |
bafis Downland : to jsi jako myslel vazne ??
to bafis: taky si říkám, sám udělá přestupků mraky, pokud to není nějakej čepičkář..
své přestupky přiznávám, jsem si jich vědom, taky jsem si za to nesl trest ale chtěl jsme jen ukázat že se dá opravdu jezdit bez přestupků.
jen dodám radar v turnově který byl 7.11.2009 tak tento přestupek jsem porušil už 30.5. 2009 takže jsem čekal necelých 6 měsíců než mi udali trtestné body... mohl jsme mít už 2,5 roku bez přestupku...

12.12.2011, 15:52 |
assassin | Upraveno: 2011-12-12 15:53:03
hawai: podle me nesmis rok prekrocit v obci o 20+ a mimo o 30+ a to ze mezitim hodis jeste nakej prestupek navic nic nerusi...
to ass: aha já právě slyšel zase že se to přeruší... mno jo takže ted v tom mám jasno, je to asi tím že jsme neudělal žádný vážný přestupek, jinak je vidět že bych průkaz už neměl..

12.12.2011, 16:00 |
assassin | Upraveno: 2011-12-12 16:01:12
Unihero: 2stejny prestupky behem 1roku.. tzn treba nedani prednosti je asi za 4 body(tzn vaznej prestupek), ale za kombinaci rychlost 20+/30+ a nedani prednosti o noty neprijdes... za kombinace 2x rychlost nebo 2x prednost ale jo...

12.12.2011, 16:11 |
Kapka (M)
mozna blby dotaz..ten vypis se da nejak "objednat" na dalku pres internet atd?
ten turnov je svinskej....
jinak "bodové hodnocení" :) asi se taky nechám ohodnotit:)
ne je vyjetý z obecního úřad obce, můžeš zažádat na městském úřadě a na české poště.. originál dostaneš. stojí to 100 kč.
já mám naskenováno a posláno na email...
to Honza2.016V: je tak svinskej až jsem se tam nastěhoval :-D. jak jsem psal, byl jsem blbej když se nechám vyfotit na stejném radaru... denně míjím radar na dálnici kde hlídá 80km/H. už ty kurvy sundali označení radaru a dali ho zárověň se sloupem, že není vidět.
Downland: No jejej, koukam cloveka vubec neznas ani nevis oc poradne jde a meles tady akorat blbosti a sam sebe tady ztrapnujes :)
UniPero: skoda ze uz jen dva :/ tobe bych je nikdy nevratil ty lemple :D :D

12.12.2011, 18:27 |
CVakk v Turnově to stále měří na tý 80 ? a ten u pizzerky Plauditu ?

12.12.2011, 19:52 |
KFL | Upraveno: 2011-12-12 19:53:38
Uni> Předpokládám, že to všechno byly projednaný přestupky, tj. že tě někdo zastavil a zkasíroval, anebo ses dostavil někam na služebnu. Je to tak? :)
Jinými slovy - nejde o přestupky, o jejichž spáchání bys nevěděl (jak se typicky píše v novinách, že je někdo strašně překvapenej, kolik má bodů, když mu nikdy nic nepřišlo a nikdo ho nikdy nezastavil).

12.12.2011, 19:55 |
pbjun A ty si o vsech tech prestupcich vedel a vsechny si zaplatit pokutama? Protoze u nas se par kolegum stalo ze se o nicem nedovedeli a rovnou meli odevzdat papiry... Ja osobne si nechavam vyjet stavy kazdej rok at vim kdybych si mel nechat neco upsat zavcasu a zatim teda jen jeden dvoubodovej po cca 800tis km neni zas tak spatny na to ze delam servisaka a furt nekam specham :D

12.12.2011, 20:06 |
pbjun KFl me predbeh :D
ano vše bylo ihned zaplaceno na místě pomocí bločků a nebo složenkou, kterou jsem zaplatil když jsem neměl u sebe hotovost... dnes se mi líbí že se dá už platit kartou u policie, pokud to tedy jde, slyšel jsem aspon o tom.
všechny bločky mám schované. takže o všech pokutách vím a řádně jsem zaplatil..
k radarům v Turnově, přišli mi fotky a nějaké povídání :-D takže jsem zaplatil opravdu všechno :-) na to se moc bojím.
V 2009 sem byl změřen 3x.. V Červnu,Srpnu,Září.. Papíry mám a měl sem.. :-) Tak nevím jak to je.. A do mě jak sem nebezpečný.. :D
dá se to někde zjistit online? abych nemusel na úřad nebo policajty

13.12.2011, 19:24 |
pbjun Nebavme se o nebezpecnosti co se tyce rychlosti proboha... Ja nevim o co tady komu jde, kdyby slo o pravidelnou jizdu na cervenou nebo predjizdeni pres plnou, nedavani prednosti a jine opravdu nebezpecne veci, ale podelana rychlost? Vite vubec nekdo jak se jezdi kdyz delate servisaka? Kdyz mate treba 4hodiny na dojezd a opravu kdyz je to treba 160km cesty :D To si fakt vetsina lidi mysli ze se jede predpisove? Problem s rychlosti je ten, ze to vetsinou delaji lidi co nemaj nic odjeto, ja osobne jsem nemel ani jednu zavinenou nehodu, defakto mel sem dve, jednou mi nedal borec prednost ve meste kdyz sem jel necelych 50 a vzal me z boku a jednou me vbehla holka pod kola po te co sem zastavil na prechodu a ona po tom co sem se rozjel vybehla cca 20m za prechodem zpoza protijedouciho auta tak sem to napasoval pres patnik na parkoviste - rychlost max 40... Jinak za celych 800tis km bez nehod a ted do me jak sem nebezpecnej kdyz jezdim mimo obec na okreskach klidne 170 :D
hele co mi můžou udělat, když mi poslali z Libereckého magistrátu předvolání k projednání přestupku na mou trvalou adresu a obálku pošťačka dala nájemníkům bytu.. no a ten můj nájemník tu obálku dal do větší a zaslal zpět do Liberce, že se tam nezdržuju a neví jak mi zásilku předat.. bylo to za telefonování.. Chytla mě PČR, já jim pokutu neuhradil, řekl jsem ať to daj na přestupkovku, vyjádření jsem jim nepodepsal...
pak to samé na zákazu zastavení v Jablonci n. N., nasedal jsem do auta, měšťák chtěl pokutu, já že mu ji nezaplatím, že tam auto stojí z důvodu odstranění havárie v domě, který tam máme.. nezajímalo ho to, tak jsem mu řekl, že mě taky nezajímá, do vyjádření jsem napsal, že jsem přestupek nespáchal já, že tam zaparkovala osoba mně blízka, kterou odmítám sdělit.. to ani nevím jestli budou posílat..
jinak za celou dobu bodového systému jsem kdysi dostal body za 163 km/h na prázdné dálnici, tu by měli být už smazané..
to pbjun: vím, když jsem rozvážel rakve, když jsem jel Mimoň- OStrava- Otrokovice- Jindřichův Hradec- vím že tato trasa měla kolem 1 tis km, na cestě jsem byl 18 hodin a pamatuji se jak jsem pospíchal když jsem jel domů, crafter 150km/h, byl to opruz, vesnice dodržuji, mimo jsem jezdil kolem 100 km/h ale pak dálnice jsem mastil.
dnes jezdím do práce 20 km z toho 18 po dálnici, nastavím tempomat na 120 km/h a jedu.. člověk se dost zklidnil... troufám si říci že už mám najeto ted k půl milionu km za 5 let. občas sám kroutím hlavou jak jezdí někteří jako čunňata, ale v duchu si říkám také jsem byl.

13.12.2011, 21:03 |
pbjun Mam za 6 let za sebou 460km na octavkach 200tis km na focusu 100tis na fabce a 40tis nejake drobne na fiestach a podobne... Jinak rocne uz jen cca 60tis km, ale jedine kde fakt poctive dodrzuju rychlosti jsou dediny mesta a pod a o to vic dodrzuju od te nehody kdy mi vybehla ta mala holka mimo prechod a mel sem co delat ji neprejet... Ale o to nejde, proste se jezdi jak je treba a treba... Ale kupodivu jezdim porad s jednim prestupkem za dva body takze pohoda a to me stavi docela casto - vetsinou kontroly nebo parkovani v zonach kde ja parkovat muzu :)