Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Doporučte navigaci pls.

o Navštíveno 741x o
o 12.12.2011, 12:27 | J-T.
Po letech používání navigace v mobilu si chci pořídit "klasickou" automobilovou navigaci.

Bohužel se v tom absolutně neorientuju, co je good pořídit.

Jde mě jen o základ (nepotřebuju HF, přehrávat filmy apod.) jediné podmínky:

- co nejlepší příjem (toto je pro mě nejpodstatnější)
- celá Evropa
- popisné čísla v ČR
- do budoucna zajištěné aktualizace buď zdarma, nebo za rozumný peníz...
- cena tak max 4.000 Kč

Předem díky za info či případné nasměrování...

J-T.

o 12.12.2011, 14:21 | prohifi.cz
ja bych doporucil:
[ Link ]

nevim, kde to nakoupili, ze si muzou dovolit takovou cenu s aktualizacemi zdarma, ale za ty penize je to hodne vyhodne a navigace povedena
o 12.12.2011, 14:36 | Paczqo
Já jsem maximalně spokojenej s navigonem, sice platíš za mapy ale hned při koupi maš 80% slevu na mapy na 2 roky a ta cena neni nějak strašná za ně a zatim musim zaťukat navedla mě všude perfektně jak po čr tak trasa HK(cz)- Wollerau(ch) byla diky te navi naprosto bezproblémová.
Nestalo se mi ani jednou že by ztratila příjem a naskakuje vtšinou do 2 minut od instalace do držaku v autě.
mam typ 40 Plus a stala mě asi 4200,-
o 12.12.2011, 15:04 | Antonio
tomtom start 20 jsem mel ted měl pujceny na dovolenku a maximalni spokojenost. hodne mi pomohl. prave uvazuju ze si ho dam pod stromek muzu mit nové s dokladem a zarukou po cca 3300kč - TomTom START 20 Europe + 3 roky aktualizace mapy
o 12.12.2011, 17:43 | dj.DEKL
TomTom
o 12.12.2011, 17:46 | madmaik
ja teda taky musim doporucit navigon,mam jejich mapy v iphone uz nejakej patek a lepsi navigaci jsem nemel.ted si chci do nakladaku poridit navigon 40plus
o 12.12.2011, 20:17 | Crimson | Upraveno: 2011-12-12 20:18:04
Já nedám dopustit na tuhle 5", už máme 3 v rodině,
akorát že před týdnem byla v Alze o 300 levnější
ale jsou shopy i za 2800,-

[ Link ]

o 13.12.2011, 06:58 | Bucci
Ufík má na prodej...s komplet EU...

I když já sem trochu skeptickej k požadavkum "Celá EU", nebo jezdíš často do Finska, Andorry, Portugalska, Albánie....

Všichni chtěj komplet EU ale jezdí jen po ČR, občad D a SK, sem tam na nákup do PL nebo A
o 15.12.2011, 12:05 | J-T.
Všem díky za rady, vše jsem si prošel a objednal tu co napsal Crimson.

díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3513 sekund.