Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklama zdarma :-)

o Navštíveno 1175x o
o 12.12.2011, 00:18 | Kesam
[ Link ] Na FB z toho mají strašnou prdel že 6 minutová reklama na 50rock za to stála :-) Když se pořádně kouknete tak tam stojí s kamerou L.Podmol F.Máca a spol :-)
V televizi to rozmáznou jak hovno :D

o 12.12.2011, 00:28 | kozlustechnykus
Z te reportaze se mi chce blejt...
o 12.12.2011, 00:34 | Kesam
šílená riskantní jízda:-) myslím že to co točej vzduchem hlavama dolu je tohle jak kdyby tam šel pěšky pro rohlíky :-)
o 12.12.2011, 00:42 | hanx
"šílená riskantní jízda" je spíš myšleno, že to je nebezpečný pro ostatní a ne pro něj. Akorát z toho nedovedu pochopit, jestli to opravdu nebylo nijak organizovaný, nebo jestli v tom marketu byli nějací lidi, co by uvolnili předem cestu, dávali bacha na zákazníky a tak.
o 12.12.2011, 01:03 | Kesam
Tady je to točený přímo od nich celé [ Link ] je to někde od pulky.
o 12.12.2011, 01:09 | Tuner#2
Z takových reportáží pro ovce bych vždy blil :-/
o 12.12.2011, 01:13 | hanx
Takže v podstatě prázdnej obchoďák a on jede takovou rychlostí, že by to zastavil na metru, tam kde nemá vyloženě prázdnou rovinku. V tom případě si z tý reportáže klepu na čelo.
o 12.12.2011, 08:12 | Antonio
grcal jsem u toho. Ne, že bych schvaloval jezdit po obchodaku na pitbike, ale delat z toho drama ve hlavních zprávách.... ještě k tomu pres pul roku starou akci. Asi tam uz fakt nemeli co dat
o 12.12.2011, 18:14 | Alííí
Jako Antonio, navíc tam podle mě VŮBEC NIC nepředvedl, takže i to točit a následně dát na web, a plácat se po ramenou???? Nechápu smysl.
Kdyby jim to tam pogumoval, nebo mezi kasama zapálil gumu, tak to beru, že chtěli udělat bordel... Ale tohle? Nuda.
Disco Žebrák má na podiu vypálenej kruh ještě dneska, když se tam učej na tanečních. :-D
[ Link ]
o 12.12.2011, 18:22 | Kesam
Dobrý ale taky nic nepředvedl :D
o 12.12.2011, 18:23 | assassin
no a nedej Boze kdyby mu pod kola vbehlo dite !! uz sem na tyhle senzacni cobykdyby docela alergickej, zvlast kdyz v tom figuruje maminka s kocarkem apod.

podle me taky nuda, jestli za tuhle blbost dostal podminku tak mi to hlava nebere... to uz se fakt soudci nudej ne?

Aliii: to sme asi za svych mladych let delali vetsi kravoviny co? jesteze za nas se radobynovinari nezivili jen delanim senzaci z takovejhle kravin - jinak bysme asi sedeli jeste ted...
o 12.12.2011, 18:24 | Alííí
Já nemůžu najít to video, jak jsem nemohl zastavit ožralýho kámoše na YZ450 (ta by z toho kulturáku udělala kůlničku na dříví), když tam točil DONUTY na podiu, a normálně hrála muzika... Ale to co zažilo tohle podium, to se jinde nevidí. Jdu hledat, woe.
Jinak samozřejmě Máca, Podmol a spol je jiná planeta... Klobouk dolu.
o 12.12.2011, 18:33 | Alííí
Tady ty kruhy jsem myslel... Půlka sálu otrávená, bordel od 21 hod do rána do 4.
[ Link ]
o 13.12.2011, 16:55 | Bucci
já se obávám, že to vytáhli po půl roce s tim, že podmínka Vessovi skončila a tak se očekává další akce :-)
o 13.12.2011, 17:30 | Midi34
v tý reportáži je řečeno že je půl roku PČR hledala

proto tam je půl roku mezera
o 13.12.2011, 21:23 | Kesam
Haha tak je vidět jaký sou blbci :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3387 sekund.