Navštíveno 1171x

11.12.2011, 19:39 |
MAX [ Link ] možná už to tu bylo, ale docela jsem překvapený, že se z toho dá udělat pěkné auto.. :-)

11.12.2011, 19:45 |
MAX Chvíli jsem uvažoval nad koupí, víc se mi líbí ten novější, ale ten se nedělá ve čtyřkolce..
Mimochodem - pop off ventil u dieselu? Jak to funguje?

11.12.2011, 19:50 |
Nismo.Power | Upraveno: 2011-12-11 19:52:08
muzika hezká, ale auto hroznej kolotoč.....
pop off funguje jednoduše, v dieselovym autě nemůžeš poslouchat pop proto tohle filtruje veškerou muziku která je popová a nechá tě pustit jedině rock nebo gangsta rap....
tak zrovna toto nic moc :-)))

11.12.2011, 20:16 |
rcman Neni to zrovna úplně můj vkus..
Ale rozhodně to vypadá líp než kdejaká plecčka co má u sebe nápis TUNING.
Určitě pěknej kundolap!

11.12.2011, 20:18 |
hawai mě to teda vůbec neuchvátilo
kola hrozny,ale jinak vhled moc hezkej a hudba vypada fakt dobre!
celkem pěkný... ale kola bych dal jiný...

11.12.2011, 20:41 |
MAX No tedy abych to upřesnil - vynechal bych ten bílý pásek na okně, ten "airbrush" a taky video část instalace a pak je to vcelku pěkný - tedy v podstatě originální stav - zřejmě Cupra nárazníky v kombinaci s bílou barvou vypadají zajímavě. A přiznám se, že ty kola jsou tak divné, až se mi líbí. Resp. neurážejí a jsou zajímavé..
až na ty samolepky a zadní světla, by to bylo pěkný :-)

11.12.2011, 20:47 |
MAX Helix je moje značka, a krokodýlí kůže je zajímavá - akorát bych nezvolil šedou.. Ale Leon Cupra v bílé se mi začíná líbit. Právě pro ten skoro originální vzhled.. ;-)

11.12.2011, 20:48 |
MAX Zadní světla jsou origo, ne? Jen zatmavené..
Přemýšlím kam bych dal kočár a posadil děcko, ale jinak kára ujde :))
jo, origo, ale to zatmavení je jen zkazilo

11.12.2011, 22:13 |
MAX nooo, tak kočár do tohohle asi ne.. :o) Ale v normální verzi? Jak je to vlastně velké uvnitř? Odpovídá to tak čtyřkovému golfu? Ten jsem chvíli měl, ten Leon mi přijde opticky menší.. Nový znám, v tom občas jezdím..
Seat Leon ♥ moc krasna

11.12.2011, 22:46 |
MAX Nissmo - tak to je v klidu, poslouchám jazz.. Ale asi bych to viděl na 1.8Turbo, jistota je jistota.. A benzín je benzín, tam ten pop-off bude určitě ještě vychytanější, nerad bych aby se mi do auta dostaly takové sračky jako pop nebo gangsta rap!
Na gangsta repu neni vubec nic spatnyho, naopak v dobe dnesni muziky pro buzny je to idealni vec do vozu :) Ale nevim, ta funkce pop off ventilu je nejaka divna, ja ho v aute nemam a pop se mi tam nehraje.
[ Link ]

11.12.2011, 23:06 |
MAX No tak tohle fakt není můj šálek.. Ale proti gustu..