Navštíveno 884x

11.12.2011, 14:24 |
Mika Zdar chlapi, za chvilku vyrážím domu do brna. problém je, e v brně bydlím chvilku a nikoho tam pořádně neznám a tad yje kámen úrazu. večer mi začlo blbnout auto je to BMW 323i. chrastilo to od motoru a myslel jsem, že je to výfuk. Před chvilkou jsem zjistil, že to je startér. A teď co s tím, chrastí to čím dál tím více. Nejspíše zůstává vyset ¨pastorek v startéru. Otázka je jak velký riziko s tím jet 300 km? A protože jsem nastoupil do nové práce nemůžu si vzít dovolenou .-( a řešit to zde v teplicích. Pokud to risknu a dojedu do Brna, byl by tu někdo schopný co se vyzná a opravil by mi to. Díky moc.
Ja ti to neupravim, ale tady umi moc dobre bmw.
[ Link ]

11.12.2011, 15:16 |
vypuk Nevim jaky tam je přistup ke startéru, ale jestli po něm můžeš něčím klepnout, tak si myslim, že by mohl zaskočit i zpátky jestli je to teda tahle "závada"... Nekamenujte mě, je neděle.. :-D

11.12.2011, 15:17 |
Mika Jo to mě taky napadlo, ale není tam moc místa a ani nevím kde je .-), abych neklepl někam vedle, sakra to je situace.

11.12.2011, 19:59 |
Mika Tak jsem dojel v poradku, ted uz najit spriznenou dusi. Takze brnaci napiste mi sem nekoho spolehliveho, ktery me neodrbe