Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak spravne lakovat?

o Navštíveno 2178x o
o 10.12.2011, 14:27 | Jazzy
Ahoj
neco jsem uz vycetl ale radci se naposledy pred praci zeptam jak spravne lakovat?
Jelikoz me pani na parkovisti trochu picla bok,tak je potreba to nejdrive vybouchat,pote tedy co?zatmelit/obrousit co nejvice smirkem,odmastit,plnic(ten se pote po zaschnuti musi jeste jednou preborusit nebo ne?)barva a pote bezbarvy lak?
Zajima me jeste jake/y smirkovy papir pouzit(cislo),nebo proste jak ste to delali vy,aby to nazacalo hned treba hnit.diky za rady

o 10.12.2011, 15:55 | JR
Nejrychlejsi, nejlepsi a ndjpohodlnejsi je to vzit lakyrnikovi.
o 10.12.2011, 16:21 | jura.j
jako JR , esis to nikdá nedělal , tak vynde lepší dat nekemu vydělat , ať to aspoň trocha vypadá.
šmirgl je to poslední , co bych u teho řešil :o(
o 10.12.2011, 17:31 | mishan
jako ti nademnou....
o 10.12.2011, 17:33 | Petura | Upraveno: 2011-12-10 17:34:54
jestli si to chceš zkusit, tak sklolaminátový tmel, plnič, smirek, odmašťovadlo ...
postup si trefil, smirek hrubosti 250 na začátek na strhnutí ostých hran po špachtli, 320 na dobroušení před plničem, a 600 - 800 pod vodou na konečné vybroušení, pak stříknout barvou, jednoduché leč někdy celkem věda :o)
viděl jsem to několikrát, taky jsem si to zkusil, ale stejně to radši vozím do lakovny :o)
o 10.12.2011, 20:08 | Jazzy
Petura diky,aspon nekdo odpovedel na to co jsem se ptal,jinak si myslim ze jsem celkem zrucny a hlavne bych si to chtel vyzkouset takze si to udelam sam a snad se to zvladne v pohode,myslim si ze ano.
o 10.12.2011, 20:14 | mishan
no... o tvé zručnosti nepochybuji, jen pokud s tím nemáš zkušenosti, tak může být vysledek kdovíjaký.... ale uvidíš sám ;-) pak sem dej výsledek
o 11.12.2011, 06:41 | dejvyxxx
Je to hodně zrádná činnost toto. ale na výsledek se určitě budem těšit tak pak hoď foto ;)
o 11.12.2011, 11:04 | petr-a3
laciny dvakrat placeny....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3768 sekund.