Opět se omlouvám za deme*tní název, lepší mě nanapadl, ale dneska mě něco dostalo...
Na Anglické ebay jsem dražil nějaký předmět, mluvil jsem s prodávajícím a ten mi sdělil, že poštovné bude stát 3,7libry. předmět jsem nakonec jsem vydražil, částku zaslal vč. poštovného a dnes mi od něj přišlo, že balíček je již poslaný a že poštovné nestálo 3,7 ale 2,5libry a že mi rozdíl posílá zpátky. Je to pitomost, ale naprosto mě to dostalo, to se Vám v ČR fakt nestane :)
Na druhé straně, nevím jestli jste si toho všimli, ale alespoň v Praze je hafo billboardů a reklam na novou Toyotu Aygo od Tsusha za 99.900,-Kč s DPH, naprosto nechápu, jak si můžou dovolit dát takovou reklamu všude, když přitom to auto Vás bude stát kolem 180-200tis...
[ Link ] A to sem si říkal, že stát tenhle prcek kilo, že si ho snad do Prahy koupím :)
To mi připomíná styl čínských obchodníku na ebay, aby nemuseli platit provizi za prodej, vystaví předmět za 1cent, ale poštovné stojí xx dollarů (cena předmětu s poštovným) :D
Uff, musel jsem si ulevit nad věcma které mě v posledních dnech opravdu překvapili :D