Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > A6/Allroad C5 radio s MP3, GPS, DVD

o Navštíveno 1238x o
o 09.12.2011, 08:17 | kadel21
Zdravim panové, mám takovej dotaz, koukám po nějakym rádiu co by uměl MP3, DVD, GPS. Ted mam origo audi radio Navi+ s menicem a nebavim mi furt vymenovat CD a navic vozit toliko CD.
Ted sem zvazoval 2 varianty:
1.Nasel sem na ebay par radii ktery se tvari jako origo pro A6/Allroad C5, ale je to nejaka cinska vyroba a to na me nedela moc dobrej dojem ( [ Link ] nebo [ Link ] nebo [ Link ] )
2. koupit 2 DIN radio a ramecek pro A6, co sem nasel na netu treba by se mi libil Pioneer Avic F930BT

Ted jeste to ze se to musi naroubovat na original system BOSE (jestli to teda jde). Sem na tyhle veci docela lama, tak snad to nebude uplne k smichu ten dotaz.

K tomu Avicu se jeste zeptam, ted sem nasel na inzerátu jety radio, s tim ze pan to prodava, ale ztratil k tomu kod a jakmile to vynda z auta uz to neodblokuje, je nejaka moznost to nejak odblokovat v nejaky firme nebo u Pioneera, nebo nevim? Kdyz sem si vytah pojistku od toho origo radia tak sem jenom zajel do Audi a tam mi to odblokli za par korun.

Diky Kadel

o 09.12.2011, 08:20 | muSlim
A prečo tam nedáš origo Audi MMI? Na eBay plná riť, má to slot na 2x SD karty a mp3 to prehráva... A vyzerá 100% lepšie než tie číny :-)
o 09.12.2011, 08:36 | kadel21 | Upraveno: 2011-12-09 08:42:00
to muSlim: myslis RNS-E? No taky sem nad tim premyslel, MP3 to umi ale pro DVD musi bejt externi mechanika k tomu.
Jinak psal sem ze ty cinsky veci ve me moc duveru nebudi, a prijde mi ze to bezi na Win7.
edit: jeste jako bonus ty ostatni radia umi jako bonus Blue tooth a mozna jeste neco
Kadel
o 09.12.2011, 08:47 | muSlim | Upraveno: 2011-12-09 08:49:07
jj presne to mám na mysli. Inak niesom si istý či to bol zvlášť modul, alebo priamo funkcia toho rádia, ale aj v Audinách v ktorých som sedel mali vždy BT. Možno náhoda, ale bolo to factory-fit. Osobne by som sa díval týmto smerom, občas má nejaké na predaj člen france, prípadne kontaktuj Satas-a, alebo eBay :-)

Edit: tak BT je zvlášť, i tak by som sa snažil zohnať to všetko origo :-)

[ Link ]
o 09.12.2011, 08:55 | kadel21
to muslim: jo jo, BT modul je zvlast a stoji jako dalsi radio :-), jinak na audi klubu uz sem prosel vsecko mozny, o Satasovi vim :-)
Kdyz zacnu pocitat tak jety RNS-E je nekde na ebay kolem 500$, k tomu interface a DVD mechanika, cenu netusim, a BT modul bude mozna dalsich 500 (nezkousel sem hledat). Jako origo by se mi libilo taky vic ale prijde mi ze je to o dost drazsi reseni
o 12.12.2011, 07:08 | kadel21
fakt nikdo nic k tomuhle neporadi?
Kadel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3368 sekund.