Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ČKP a penále

o Navštíveno 1238x o
o 08.12.2011, 07:00 | BadyS
Co tak pozoruji, tak ČKP se slušně rozjela s penálem za nezaplacené povinné ručení, jaké máte vy zkušenosti?

Mě přišla upomínka na nezaplacené Pov.ruč asi za 8700,- z roku 2009....to že jsem auto prodal 11/2008, odhlásil na nového majitele a byl u toho kdy on to na sebe přepsal, tedy od 12/2008 byl již majitel někdo jiný....doprdele co tam dělají, že pošlou upomínku za období 1.1.2009-30.6.2009 na bývaleho majitele (mě), když v TP i povinné ručení je na nového vlastníka (pov.ručení musel mít zřízené na dané vozidlo, aby jej vůbec přihlásil) od 12/2008

Jakou máte vy zkušenost? dovolat se nikam nedá (maji pouze hot line), posilat si dopisy je taková zábava poslepu, kdy člověk netuší, jak to dopadne.... prostě nechápu proč svoji práci nedělá někdo pořádně a nedokáže hledat v registru???

o 08.12.2011, 07:22 | Petr_at
Stejná zkušenost, poslali mi penále asi na 5500,- na motorku, že nebylo zaplacený poviný. Motorka ale měla značky v depozitu. Takže na úřad, kde mi paní vytiskla jakýsi papír, a vše jim poslat. A teď čekám co bude.
o 08.12.2011, 08:30 | Lukaash
Podobna zkusenost ... nejdriv 3 mesice, ted dalsi mesic, ikdyz je to z obdobi, kdy jsem jeste nebyl majitelem :-)
Jeste chybi 2 mesice, nez se dostaneme k datu, kdy jsem auto koupil. Samozrejme jsem jim volal, jestli si nejsou schopni obdobny pripad dohledat podle uz jednou zaslanych dokumentu ... pry je nearchivuji. To je evidentne hloupost, protoze kdyz se podivam na jiz uzavreny pripad na bezpojisteni.cz, tak tam ty dokumenty v priloze maji :-/
o 08.12.2011, 08:31 | Spooky1
Kámošovi teď přišla upomínka na auto který nikdy ani nevlastnil. Měl ho kupovat tak si udělal povinný,ale majitel to na něj nebyl schopen odhlásit ani neudělali žádnou písemnou smlouvu tak povinný pak zase zrušil. A teď přišla pokuta... No na linku se dovolat dá,ale sedí tam banda debilů, co maj naučenou jedinou větu,že mi na úřadě vystavěj potvrzení, že vozidlo nevlastnil. Když jsme začal trochu argumentovat, tak se borec zakoktal a bylo slyšet jak mu tam asi deset lidí radí... (bohužel všichni tu samou větu) Na otázku jak si můžou dovolit mě poslat upomínku za něco co jsem nikdy neměl a ještě drze napsat že to zjistily z registru vozidel, kde jsem v životě nebyl vedenej u tohohle auta mě řekl cosi o tom, že to on neovlivní a že se semnou dál bavit nebude a že mě pani na úřadě vystavií potvrzení že jsem vozidlo nikdy nevlastnil.
No co... nemáme co na práci, pořád se nudíme tak jsme vyrazily na úřad kam to od něho je cca 25km. Paní na úřadě na nás koukala jak vrána, že když to auto nikdy nebylo u nich v registru tak mě nic vystavit na tohle auto nemůže. No nakonec po dalším hodinovém rozhovoru na lince ČKP (opět jedna věta kolem dokola a ani náznak mě nějak pomoci) paní napsala že o vozidle v jejich registru nenašla žádné záznamy. Jenže nikde se už neřeší že dotyčný v tu dobu mohl spadat pod jiný úřad atd... :(
o 08.12.2011, 08:49 | johanik
Jsem na tom stejně, před asi 2 měsíci přišlo že dlužím asi 5 tisíc za nepojištěný auto v roce 2009, auto samozřejmě pojištěný bylo ještě dřív než jsem ho vlatně koupil, jen si pojišťovny jaksi nepředali doklady. Všechno jsem vyřídil přes net, dnes mi přišlo vyrozumění, že nic nepožadují a vše je OK. Ale nasranej jsem byl docela dost
o 08.12.2011, 08:56 | Tomášek
taky mam super zkusenost, loni mi prislo, ze auto nebylo od ledna do dubna pojisteny, tak sem poslal kopii technicaku ze bylo od ledna do listopadu v depozitu, super vsechno ok, nic nepozadovali a vse bylo vyrizeny.. minulej tyden prisel dopis se slozenkou na 13tis, ze auto nebylo od dubna do listopadu pojisteny.. tak tam nasranej volam, ze sem loni dokladal ze bylo do listopadu v depozitu a kdyz si to nedokazou zjistit, tak at mi doprdele neposilaj hned slozenku.. no a zenska ze to tam vidi, ale ze to zjistujou po casovych usecich a ze ten usek byl do toho dubna a ted od dubna 2009 ze je novy obdobi a novej clovek co to resi, tak, ze to mam dolozit znova.. jak u debilu :-/
o 08.12.2011, 09:01 | BadyS
právě pozastavuju se nad provázáním jejich systému....oni to snad vaří z vody a zkouší, bud zaplatíš a bábina si tě odškrtne, nebo když doložíš co požadují, tak to teprve milostivě zkontroluje...

ocasov
o 08.12.2011, 09:06 | Tomášek
jj taky mi to tak prijde, nebo spis to tak je, proste ti naserou slozenku, a kdyz treba kazdej 50.tej se zalekne, hned to zaplati a nema cas to dohledavat nebo proste nema z ceho, tak to taky hodi slusny prachy
o 08.12.2011, 09:11 | Lukaash
vondto : presne to same :-)

ted jsem mel fajn rozhovor a opravdu tam sedi panaci, kteri nemaji snahu cokoliv resit ...

Jmeno a prijmeni, adresa, cislo TP i znacka jsou stale stejne, jako u predchoziho pripadu a presto neni mozne si dohedat dokumenty z uz uzavreneho ... bylo mi receno, ze pokud bych nedolozil dokumenty znovu, bude to predano agenture, ktera to bude dale vymahat :-)
Na otazku, jestli se stavam automaticky vinikem, kdyz budu kuprikladu dlouhodobe mimo CR jsem bohuzel odpoved nedostal.

Nastesti to resim take jen online, tak to neni takove zdrzeni ...
o 08.12.2011, 09:16 | Tomášek
pockej, da se to tam zaslat treba mejlem? ja to minule musel tisknout a posilat postou..
o 08.12.2011, 09:39 | Lukaash
www.bezpojisteni.cz

foto k příspěvku  od Lukaash

o 08.12.2011, 10:16 | Tomášek
hura tak dneska vyfotim VTP, poslu jim to tam a at si naserou kokoti
o 08.12.2011, 12:21 | mrazik
To je fakt vyborne, oni maji bordel v daatabazich a jedine co je napadlo, poslat dluzne castky udajnym majitelum, at uz to je pravda nebo ne a jeste horzit vymahacskou agenturou. Zajimalo by me, jestli zaplati ten cas, ktzery tim clovek straci a musi si pripadne vzti dovolenou.
o 08.12.2011, 12:58 | Tomášek
ja sem minuly patek kdy to prislo, stravil hodinu tim, ze sem dohledaval co a jak :-/
o 08.12.2011, 13:01 | Only_One
mě taky poslali dopes - změnila se pojistovna a nějak jim to nedoteklo. Všechno sem poslal elektroniky. Porběhlo to hladce, ale čekal bych, že napíšou něco ve smyslu. Děkujeme za čas a vyřešení tohoto případu.. ale nic.. Takže ten úřad tě označí za totálního dlužníka a víc je to moc netrápí.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3802 sekund.