Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kontrolka OXS, Audi 4000s

o Navštíveno 496x o
o 06.12.2011, 19:29 | Area51
Ahoj, netušíte někdo co znamená tahle kontrolka?
Je červená s nápisem OXS,auto je Audi 4000s, motor 1.8 82kw,KE-Jetronic, kod motoru MG-usa verze.
Něco málo jsem se dopátral na na google,mělo by to mít něco společnýho s lamdou,ale co? Kaput lamda?
To je divný, ta je nová, takže bych její smrt nepředpokládal.. Ale kdo ví...
Nebo jen nedostatečně zahřátej katík?

Přišel jsem na to tak, že jsem kontroloval žárovky v palubce a tahle byla odpojená.. :-D

Díky za rady
A51

o 06.12.2011, 19:59 | kacer111 | Upraveno: 2011-12-06 20:02:24
To je mám pocit kontrolka oxygen lambda senzoru
o 07.12.2011, 16:12 | Phitypaldy
The OXS (oxygen sensor) light usually comes on every 60k miles as a reminder to tune up the car. It is resetable by using a thin screwdriver in a slot on the back of the main gauges. There is a reset 'switch' inside that slot. If you OXS sensor is actually bad the light should come back on pretty quickly. If you failing smog badly it may actually be out

o 07.12.2011, 16:19 | Phitypaldy
Převzato z PL VW klubu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3146 sekund.