Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: prosim o radu s notebookem

o Navštíveno 543x o
o 06.12.2011, 18:03 | Midnite
Po konzultaci s HANXem mi byl doporučen tento notebook [ Link ] ... IT sféru nesleduju, ale myslel jsem si vždycky že lenovo není nic moc... fakt nevím. Moje požadavky byly aspoň celkem fajn displey, aby byl rychlý a mohl bych na něm hrát sem tam nějaké hry na lepší detaily a HLAVNĚ aby byl TICHÝ!... To co mám opět teď je grrrrrrr. Myslíte že za ty peníze seženu něco jiného? Chtěl jsem spíš HP, ale bylo mi řečeno že mám vybírat jen u HP a Lenovo, že jsou srovnatelné v těchto cenách, Děkuju za postřehy....

o 06.12.2011, 18:38 | hanx | Upraveno: 2011-12-06 18:39:08
Ještě bych za Midnita dodal, že mezi jeho požadavky bylo i občasné hraní nejnovějších her :-)

edit: teď jsem to přečetl znova a všiml jsem si že to tam píšeš :-D achjo, moje rychločtení má ještě mezery, sorry :-)
o 06.12.2011, 18:41 | nome
hp probook 4530
o 06.12.2011, 18:43 | hanx
nome: na tom si Battlefield 3 asi moc dobře nezahraje...
o 06.12.2011, 18:57 | nome
no je pravda že grafika je trošku slabší ale uplná tragedie to není. Holt buď chci výkon nebo ticho
o 06.12.2011, 19:00 | hanx
V zátěži při hře ten HP nebude o nic tišší...
o 07.12.2011, 08:07 | Milhauzz
Notebook a hry? Kurnik, chlapi, co to má společnýho s IT? :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3171 sekund.