Navštíveno 977x

06.12.2011, 10:32 |
Petura | Upraveno: 2011-12-06 10:32:40
[ Link ] nechápu smysl házení petard na čerty ?!
za mých telecích let to už bylo taky, ale nikdy jsem to nepochopil a žádnou tradici v tom nevidím a jestli někdy u něčeho takovýho načapu svoje mladý, tak si tejden na prdel nesednou jak jim na ní naložim ....
Za mých telecích let to teda nebylo, mikuláši a čerti chodili normálně. Dneska parchanti akorát dělají bordel a člověk se bojí venku o auto. Toho kluka bez prstu bych ještě doma seřezal za blbost.
Kdyz starsi bracha lezel na popaleninovym na Vinohradech, byl tam za certa, ale ty kalhoty si zapalil nestastnou nahodou...
No a ten vecer mu tam pribyl i mikulas, tomu nakej malej smrad hodil petardu do ksichtu a shorely mu vousy.
Andela tam zadnyho neprivezli.
za mejch mladejch let, kdyz si chtel petardy, tak sis je musel udelat, hlinikova barva v prasku a uz se jelo... dekuju bohu, ze mam vsechny prsty a obe voci... :o))

06.12.2011, 11:53 |
gizmi Naprosty souhlas - dokonce si dovoluji rict, ze tento svatek a tradice v jednom uz pro me konci :( Sve decko jednou ven nepustim, psi se doma krci pod posteli a clovek defakto taky, protoze jen ceka jak dopadne jeho majetek :( Desna doba..
PS: pustte si domu ve meste nejakou takovou particku - za tyden vybilenej byt.. (nehlede na to, ze vetsinou zvoni ve meste cikani - oprava neprizpusobivi)

06.12.2011, 14:11 |
sotek To je teda blbá sranda. :-(

06.12.2011, 15:04 |
DaveX Já to taky nechápu. Dobře mu tak.

06.12.2011, 15:27 |
TROY No jako pamatuju cca 10 - 15 let zpátky kdy se normálně na mikuláše zbrojilo jak na 3sv.v - petardy rakety atd a házelo se to na ně. Byl to jak druhej silvestr. Pak časem nějak mikuláš a spol zmizeli a byl klid. Očividně se to zase vrací

06.12.2011, 15:45 |
Kesam JAko TROY uplně přesně.Včera to tady na sídlišti bylo jak na střelnici.

06.12.2011, 15:51 |
Zdenek (A)
Kde ty lidi nechali mozek??? Vetsina je dost stara na to, aby vedeli, ze jsou to LIDI v prevleku a kdyz ho trefi raketou, tak muzou mit na triku vrazdu.... Nechapu! :-o
no právě taky nechápu ten význam toho, že někoho trefím raketou nebo dělbuchem ?!
Teď na Primě říkali, jestli to je ono, že to na něj hodil někdo jiný a on si toho včas nevšiml a jak to chtěl ze sebe odhodit, tak mu to bouchlo v ruce, tak nevím. Poslouchal jsem to jedním uchem a viděl jedním zamhouřeným okem.

06.12.2011, 20:42 |
Alííí Šel bych za čerta, a ty hajzlíky na ulici s dělbuchama bych nestrkal do pytle a nedělal BUBUBU, ale mlátil bych je přes držku.
Prsty v prdeli? Dobře mu tak. Ani bych mu to nešil. :-D
Celkem souhlasím s většinovým názorem, že házet petardy na lidi ergo četry a Mikuláše je trestuhodné.
Celkem se dost pozastavuji nad jednáním mnohých lidiáí na SIlvestra, kdy o půlnoci propukne takový biordel, že psi ještě dva dny vyjí strachem a v nemocnicích na úrazovce musejí posilovat směny.
Těmto lidem, kteří se na Silvestra chovají jako imbecilové, bych přál, aby jim petardy či rakety roztrhly prdel, minimálně.
Takže nad tím, že v Plzni nějakými hajzlíčkovi petarda utrhla prst, jsem jen smutně pokýval hlavou nad tím, že se mu to stalo, ale taky mě blaží pocit, že moje děcka si na tohle nikdy ani nepomyslely...A taky se jim díky těmto kravksých zábavám nic nestalo.
PS: jsem chemik VŠ a měl bych tedy "míti jaksi stavovskou povinnost" vyrábět tyhlenesmysly doma. Naštěstí mě naši vychovali tak, že jsem ani "jakoodborník" tyhle věci nikdy nedělal a dodnes mám z petard a podobných sdvinstav extremní respekt, či spíše-nebojím se to tak nazvat - starch. A starch z lidí, kteří s tím manipulují.
Na silvestra si teda ohnostroj delam taky