Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaký ruční vysavač?

o Navštíveno 749x o
o 06.12.2011, 10:27 | Losky
Ahoj, přítelkyně chce nějaký ten ruční aku vysavač, který se třeba pověsí na zeď. Ale nevím jaký. Sencor atd jsem vytřídil z principu. Jsou různé Hoover, Electrolux atd. Neřešil jste to někdo? Např. tady je slušná nabídka a navíc tam teď v týdnu pojedu
[ Link ]

o 06.12.2011, 10:38 | Losky
Většinou mají malý výkon, když už, tak chybí indikace nabití a nebo jen svítí, že je v zástrčce a většina z nich ani nejde přidělat na zeď:(
o 06.12.2011, 10:48 | Mr.Scully
Mám přesně tenhle Electrolux:
[ Link ]

Koupil jsem si ho podle internetových recenzí, kde měl dobré hodnocení.

Jde o to, co od toho očekáváš. Já to mám na luxování chlupů kočky a zbytků kočkolitu na plovoučce a tuhle funkci to plní výborně. Pokud bys tím chtěl vyloženě brát koberec, tak výkon samozřejmě na nějaký zažraný bordel nestačí, bere to povrchové věci.
o 06.12.2011, 10:56 | Conan
Máme rok Rowentu Silence a spokojenost:
[ Link ]
Předtím jsem měli tu samou, ale jen na 6V a ta byla docela slabá. Tahle je super a je i tichá. Po nabití zhasne kontrolka.
o 06.12.2011, 10:57 | Losky
jedná se spíš o používání v kuchyni, když se něco rozsype, koberce minimálně a když už, tak jen takový ten nizoučký běhoun
o 06.12.2011, 11:22 | Mr.Scully
Dej si to na heuréce seřadit podle oblíbenosti a něco si prostě vyber :-)
[ Link ]

Jinak počítej s výdrží v řádu pár desítek minut, ale třeba ten Electrolux se po použití vždycky ukotví v nabíječce, takže to nijak řešit nemusím.
o 06.12.2011, 11:51 | Losky | Upraveno: 2011-12-06 11:52:45
Já jsem zatím vybral dva a jeden je Electrolux.
[ Link ]
Pak mě docela zaujal tenhle:
[ Link ]

A z tvého výběru ještě tenhle:
[ Link ]
o 06.12.2011, 12:02 | Mr.Scully
U toho Bosche pozor na to, že při vysávání musíš pořád držet to tlačítko.

Naopak některé Electroluxy mají nevýhodu vizuální - při nabíjení jim svítí taková modrá dioda jako kráva, v noci to může být rušivé a nejde to nijak dobře zalepit. Leda asi zamalovat fixou :-)
o 06.12.2011, 16:24 | Losky
O držení tlačítka vím a o těch modrých led taky. Psali to na tom mall.cz v recenzích. Každopádně díky za info
o 06.12.2011, 16:34 | cupra.165
Mam jiz nejake 4 roky od philipsu .Nemohu si stezovat,to co po detech vysaje,neskutecny.Obcas mu dam srknout i popela z kamen a bezproblemu.Doporucuji
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3171 sekund.