Navštíveno 779x

Dneska se mi pravděpodobně podařilo někde vytratit malej TP včetně zelené karty (pokud to teda zítra nenajdu někde zabordelený v autě), takže bych se chtěl zeptat jakej je následující postup? Asi zajít na dopravní inspektorát vyplnit tam nějakej formulář a oni mi vydají novej, ale dají mi i nový SPZ nebo jen natisknout techničák? Na pojišťovnu nahlásím ztrátu a to by mi měli poslat novou kartu.
Pokud se mýlím nebo je nějaká finta, či jiná rada, tak prosím sem s ní...

05.12.2011, 20:00 |
CVakk tak zelenou máš doma ještě duplikát...
Je to cca 14 dní co jsem řešil úplně to samé když mi podřízenej někde potratil doklady.
Takže první na inspektorát,tam vypíšeš papír že si žádáš o nový osvědčení o technickém průkazu.Musíš tam i vyplnit důvod ztáty.Zaplatíš 100 peněz a během pěti minut máš vyřízeno.Se zelenou kartou to je to stejné,přímo na přepážce jim řekneš že došlo ke ztátě a oni ti na počkání vystavěj zelenou kartu novou.Nestojí to ani korunu.

05.12.2011, 20:22 |
TT CVakk: není pravidlem, některé pojišťovny vydávají jen jednu zelenou kartu, a to originál...
soptík: super díky moc, a značky ti teda zůstaly?

05.12.2011, 20:33 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-12-05 20:34:07
Značky ti zůstanou :-)
jasně,značky ti nechaj,jen na tu dopravku musíš vzít velkej techničák.víc nepotřebujou.
takže žádost o novej TP se odkládá, já blbec sem to založil do stínítka ikdyž to nemám vůbec ve zvyku :-))