Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Znalci převodovek š Felicia sem :) heeelp :)

o Navštíveno 942x o
o 03.12.2011, 11:36 | Olda | Upraveno: 2011-12-03 11:36:55
čau mohl by jste mi někdo poradit jak sdělat velké víko převodovky u F 1.9D Je to to víko co je v něm výstup hřídele na spojku. Všecky šrouby mám dole a víko odsazené tak 5 cm, ale dál ani prd. uvnitř špajsky ho něco drží a netuším co. Nerad bych použil násilí abych ji taky nemusel vyhodit :) Důvod rozebírání je výměna ohlého táhla řazení. Holt převodovku dělám prvně a zas se naučím něco nového :) Díky jestli někdo poradí.

o 03.12.2011, 11:48 | Honza2.016v
na obalu je aretace kulisy... cca 19 klíč ten vyšroubuj a mělo yb to jít
o 03.12.2011, 11:55 | Olda
To jsem si myslel taky ale nepomohlo. Jestli to je teda ono. takovej velkej krátkej šroub s kuličkou na konci a je hned vedle spínače zpětných světel. vyšrouboval jsem obojí a pořád drží :(
o 03.12.2011, 13:44 | Komba
chápu že ty jí chceš rozpulit?
To musíš sundat tu vydličku jestli se nepeltu,drží to tam nějaká šestka šroubek,stí msi pohraj,pak myslim že jednu matici povolíš a sundáš to cel ýnahoru.Je to ještě u ložiska zajištěný ségrovkou,kterou musíš roztáhnout.
Ale už jsem rozebral víc převodovek,takže si to možná pletu s ostatníma,ale většinou je na hřídeli ještě jištění.
o 03.12.2011, 18:34 | Olda
Tak už jsem to vyřešil a špajda opravena :)
Komba: asi si to pleteš, protože segerovka tam žádná nebyla :) ale i tak dík za postřeh
Honza: nakonec ani ten šroub u kulisy nebylo potřeba oddělat. Celý problém byl v ohlé tyčce řazení která nešla posouvat a proto šla převodovka blbě rozpůlit.
Teď co je tyčka ok, tak to jde půlit raz dva :)
Jen to složení už není uplně rychlý :D
o 03.12.2011, 19:57 | Komba
No tak to vidíš,jak jsi šikovnej a dal jsi to dohromady;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2998 sekund.