Navštíveno 939x

Ac nerad, musim se zamyslet nad jednou vanocni nabidkou. Mam moznost objednat nejaky televize od Samsungu. Kdy vyselektuju maly uhlopricky, tak mi zbejvaj tyhle dve:
UE46D7000 za 25600Kc
UE55D6530 za 30500Kc
Ma to cenu o tom vubec premyslet, za tu cenu? Bejt to plazmy, asi bych se tolik nerozmyslel.
Diky!
UE55D6530 je to lesk nebo matt ?
Osobne lesk ani nahodou !
Asi to bude lesk a asi se na to vy*eru, plazma je plazma...
Popravdě jsem teď vyměnil půl roku starý LCD 32" Samsung za plazmu a že bych tam teda udělal skok kupředu. Přijde mi to hodně podobný, ještě před dvěma rokama to byl větší rozdíl mi přijde. Používám Skylink a PS3, takže ve zdoji to nebude. Fakt mě to LCD mile překvapilo a nejít o velikost, tak ho nechám
no jo, jen si kup LCD.......
Tapík: V podstatě sis odpověděl sám. Za cenu 46tky máš 50" G30tku a budeš spokojen...
Escudo: No jo, na 32" je vsechno pekny, sam mam doma nejaky LG LCD a pohoda.
Zatim to necham spat, radsi koupim za cenu dvou 55" porednej kotel do baraku :o))

02.12.2011, 10:31 |
Escudo | Upraveno: 2011-12-02 10:31:47
Tappaja: koukám že máme stejnýho koníčka :o) Per Eko KSP Duo na pelety a ekohrášek - 45.oooKč :o))) ale televize byla záhy nakonec, 32" bylo fakt málo na ten obývák, takže jsme na plazmě a 51", to je tak akorát
... taky musim resit pracku a tolik bych rad 55" :-(
Mno ja jdu do 17kW Geminoxu se 160 bojlirkem :o(
tappaja: Nakonec Geminoux? Já jdu do Vailantu asi 12kW (ještě to má na zkouknutí projektant na topení).
Jojo, kvuli tomu rozsahu regulace...