Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > odbornici,bazarnici oceneni vozu

o Navštíveno 742x o
o 30.11.2011, 19:03 | martinz
Mam ve službách Peugeot 306 již 6let a zvažuji obmenu dělníka
No a potreboval bych slyšet jakou muze mít teď asi cenu

Je to rok 98 do provozu 99, ja jsem první malitel v čechách takže by se musela resit eko,motor 1,6 benzín nájezd 260 tisíc z toho cca posledních 100 na LPG vše dávání nové před třemi rokama nádrž toriod
Pravydelne servisovano možno doložit spoustou účtu,tazne zařízení originál pricniky letní kola 15,zimní 14 oboje na alu diskach zelena metaliza s dosti kosmetickými vadami ale nez koroze interiér polokuze klima sibr el okna central imobilizer atd verze rolandgaros
Po tech letech uz se nejedná o žádného krasavce
Takže otazka zní za kolik by se to dalo prodat

o 30.11.2011, 19:10 | bafis
Budes rad kdyz to prodas za cenu toho plynu.
o 01.12.2011, 11:23 | martinz
Bafis to jako ze bych za to dostal tak 25tis, min jak za nakou felicii,
Ja našel jednoho garose v bazaru za 59 bez lpg to uz mi pride taky dost, ale je mi jasne že i když napisu letos nové přední brzdy ferodo ,oprava klimatizace nový chladič vyparnik a ventil. A pár dni nové emise revize a stk
Asi tím moc cenu nezvednu
o 01.12.2011, 11:49 | Rudi
tady je něco podobný, co máš asi ty [ Link ]
Nevim, jestli hatch či kombik, ale odhad ceny podobně kolem 25-35tis. Skoro bych k tomu ani ty 2 sady nedával a radši prodal jednu zvlášť, ty Pežoťácký kola pořád docela frčej, takže je třeba ještě za bůra prodáš.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3046 sekund.