No to už není možný, po jedné patálii, viz:
[ Link ] sem se dostal do další.
Nejde mi tak ani o to, co se stalo, ale o způsob jednání. Mno napíšu to chronologicky.
1, do 6.10. jsem jezdil na letních gumách, pak došlo k přezutí na zimáče.
2, tak si v pohodě jezdím na přezutejch gumách, od správce autoparku nemám ani písmeno v emailu, ani slovo v telefonu, ani žádnej náznak, že by něco s autem bylo v nepořádku. Denně jezdím 150-170 km a nějaké zvláštnosti bych si přeci všimnul. Třeba třepajícího se volatnu v určitejch rychlostech.
3, Najednou se 25.10 objeví faktura z 10.10. (tedy krátce po přezutí) z autoservisu, podepsaná správcem autoparku, na které stojí: kolo a ventilek, částka něco přes dva litry.
4, a teď to chcou po mě zaplatit.
Kdybych někde buch kolo, řeknu si, dobře, jel sem asi tak, jak sem neměl nebo se prostě "stane". Kdyby mi správce autoparku zavolal, že při přezouvání byla nalezena závada mnou způsobená, řeknu ok, připravím se a zkusím si vzpomenout jestli sem někde něco nepřejel.
Ale poslat jen tak mimochodem fakturu .... tak nevím, kdo je tady debil milý správče autoparku.
Výpověď jsem už dal :) (samo že z jinýho důvodu, takováto malichernost mě jen maličko pozlobila). Plyne z toho ponaučení, že ne, firemní auto už fakt nechci....