Navštíveno 944x

Ahoj vsem :-) Ma zde nekdo aktivni ebay a zkusenosti s nim? Potreboval bych koupit totonc:
[ Link ]

30.11.2011, 00:59 |
JP To vůbec neni problém koupit... Jenom dej bacha na velikosti, u věcí z Asie to bejvá problém - to co je tady M je tam třeba L.
Dokazal by to nekdo koupit? Pokud dobre chapu tak pokud standartne nosim L tak koupit M? za jak dlouho to tak prichazi :-) Jaka bdue ve vysledku cena :-)
chápeš to špatně, to, co je u nás L je u čongů XL :-)
samotný to zboží stojí 33 USD a poštovné do ČR je za 18 USD, tak si spočítej, kolik by to asi mohlo vyjít celkem :-)
a dokonce tam máš i velikosti, stačí číst
Four Size: M , L , XL, XXL
Chest: M: 98cm, L: 102cm, XL: 105cm, XXL: 108cm
Shoulder: M: 42cm, L: 44cm, XL: 46cm, XXL: 48cm
Length: M: 63cm, L: 65cm, XL: 67cm, XXL: 69cm
sleeve length:M: 58cm, L: 59cm, XL: 60cm, XXL: 78cm
Konto na ebay má snad už dneska každý, vždyť je to otázka pár kliknutí a vlastnictví platební karty. Nebuď línej a založ si ho :-)
Nicméně hadry bych si nikdy nekupoval, jak píšou ostatní, tak ty velikosti jsou fakt hodně pochybný. Za podobnou cenu jsem si teď koupil kabátek v Londýně.
Do londyna nejezdim :-D A pokud se nepletu tak musis cekat podobne jako na aukru cekat na dopis

30.11.2011, 10:36 |
hawai Na velikosti vážně bacha jednou jsem si koupil chrániče na motorku, normálně nosím M, koupil jsem L a stejně jsem se do toho nenarval

30.11.2011, 10:38 |
Kamil LukasMatej - na žádný dopis se nečeká. Je to fakt otázka pár kliknutí.

30.11.2011, 10:40 |
CRK ano, má pravdu ten chlapec, minulý rok rozeslali 7.364.874 dopisů :-D
Nemecka registrace chce overeni, tak jsem se registroval na te USA a fungoval sem za 3 minuty.
A pristi rok v srpnu to bude 10 let...

30.11.2011, 11:33 |
CRK tappaja: kolik máš hodnocení?
Mno nic moc, 390 pri 100%

30.11.2011, 11:42 |
CRK taky nic moc, za 4 roky 450 pri 100%
a tak o 100 sem prisel, protoze kdyz byl problem se zasilaci adresou, drazil pro me nekdo jinej.
Ani nevidím důvod, proč by se někdo měl registrovat na německé ebay, já se kdysi registroval normálně na americké a konto samozřejmě funguje i na všech ostatních. Ale jsem neaktivní, mám taky feedback kolem 400 při 100%. Nicméně pro ostatní lidi zásadně nic nekupuju, protože jsou z toho akorát problémy a reklamace.

30.11.2011, 14:42 |
Bucci hehe, dnešní kurz USD je 19,80 (před chvílí jsem na ebay objednával)
na druhou stranu, moje zkušenosti s číňanem, kterej má feedback menší než 99,8% mi radí neobchodovat....
To je taky pravda, 99.1 už není nic extra.
Jinak už jsem kupoval i od Číňana s feedbackem 7, prostě jsem to risknul, věc dorazila trochu jiná, než jsem čekal, ale hned slíbil nápravu a poslal znovu. Číňani jsou v tomhle hrozně slušný.
jj, snazim se kupovat od "top rated sellers", ale kdyz to zadny takovy nenabizi, nebo je moc drahy, vezmu to klidne od novacka a musim zatukat, zatim nikdy zadny problem :) Obcas se stane, ze prijde neco rozbiteho, nebo jineho, ale to vzdy okamzite vyresi bud vracenim penez, nebo zaslanim spravneho funkcniho zbozi :)
Btw. pri objednavani pozor, tohle je uz nad 25EUR, takze Ti to muzou "sebrat" celnici a zaplatis dalsich cca 250,- navic ;)
docela by me zajimalo kolik lidi z CR prodava pres ebay ? Osobne jsem to po delsi odmlce zase spustil protoze aukro je cim dal vic o nicem.
Newman: a dari se? Ja to jeste nezkousel... :o)
Ono jak co. Když dám pár příkladů z mé praxe:
- levný objektiv - prodat na aukru, idiotů je tam dost
- drahý objektiv - prodat na specializovaném bazaru, na aukru experti nejsou
- rarity (jsem sběratel Queen) - prodat na ebay, kde se pohybuje spousta sběratelů z celého světa
- podpisy (opět Queen) - na ebay je příliš padělků, v ČR naopak to někdo vždycky ocení
Aukro jde do kytek hlavně pro prodejce kvalitních věcí. Ale dá se tam pořád levně nakoupit, případně prodat nějakej shit.
osobně ebay na prodej je super - nemuzu si stezovat.
Jediny veliky minus je, ze ebay potazmo paypal neakceptuje potvrzeni od Ceske Posty, ze jste balicek poslali.
Pokud kupující bude tvrdit, že balík nedostal, tak podáte reklamaci na Ceske Poste. Ta celou vec prosetri a prijde vysledek, ze balicek byl dodan tehdy a tehdy. ALE nikdo toto potvrzeni neakceptuje, tudiz Vam paypal vezme penize a dotycny ma penize nazpet i zbozi a Vy nemate nic.
Reseni - neposilat Ceskou Postou, ale nejakym DPD nebo TNT apod. Tyto dopravci poskytuji i on-line sledovani.
Nevyhoda - draha doprava.
Newman: diky za odpoved, muzu se zeptat kolik stoji takovy bezny postovny treba do DE pres DPD/TNT? Myslim nejaky klasicky balicek, treba velikosti a vahy krabice mobilniho telefonu, nebo ja nevim ceho? :)
radove 350,-
Svycarsko je drahy kvuli tomu, ze neni EU
sepises smlouvu i jako fyzicka osoba a funguje to paradne. Jednou za mesic prijde vyuctovani.
To ještě jde... Moc díky ;)