Navštíveno 1760x

Po několika letech jsme byli zase v Essenu, tak se podělim o fotky. Je to tam prostě neuvěřitelný. :D Už se nemůžu dočkat na příští rok. Časem ještě nahraju pár videí, tak sem pak hodim odkaz.
Celá galerie tady, jednotlivě to vkládat nebudu. :D
[ Link ] #
Něco málo jsem vybral :)

29.11.2011, 10:40 |
Tomas Ta ciernovlasa je super :-))
JJ ATS je dobrá volba :-D
Jinak mazec snad se tam taky někdy vypravím ;-)

29.11.2011, 14:58 |
PlusOne | Upraveno: 2011-11-29 14:59:30
29.11.2011, 10:40 | Tomas
A myslíš, že zvládne třeba knedlozelovepř??? ;-)
Fotky super, bez barbín lepší ;-)

29.11.2011, 17:47 |
Komba Fotky moc pěkný a musí tam být skvělá podívaná.Hlavně 205 to je něco pro mě:) Takže doufám,že mě příště vemeš s sebou,já jsem z Plánce,by nebyl problém se domluvit.
Na kolik takový výlet přijde?;)
Komba: Já jezdim s touhle CK.
[ Link ] Vyjde to na 1200Kč cesta + 13E vstup. Cesta je děs, prostě si na autobus nikdy nezvyknu, ale tak ono jet tam autem, tak to nebude o tolik rychlejší, vyjde to na stejný peníze, spíš ještě dráž a ještě s tim máš starosti. Takhle prostě cestu nějak přežiju, tam dostanu lístek až do ruky a je klid, projdeš to a pak zas jenom nasedneš do autobusu a necháš se odvezt. :D Příští rok jedem znova. :)
Zkoušeli jsme tam měnit kola na formuli, myslel jsem, že moje Ultraleggery jsou lehký kola, ale tohle je fakt extrém. :D Taková zajímavost je, že na pravej straně formule je obrácenej závit (povoluje se doprava) a na levej je normální. :)

29.11.2011, 18:05 |
Komba Autobusem sem párkrát jel a vždy to nějak přetrpěl,ale fakt že je to bez starostí:D A tahle akce je jednou do roka? .... už víš přibližně kdy to bude příště,bych se připojil rád.
Termín je furt stejnej, plus mínus pár dní, takže zas na konci listopadu. Ještě někdy na jaře se pojede do továrny BMW (tam už jsem byl) a přitom do BMW muzea, takže asi se pojedu kouknout, v muzeu jsem ještě nebyl.
Hledam nějakej zájezd do Sinsheimu do technickýho muzea, tam se chci 100% podívat.
Letošní termín: 30.11.-2.12.2012
Info zde:
[ Link ]