Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kdo nalakuje auto?

o Navštíveno 752x o
o 27.11.2011, 23:28 | Reprák
čistě teoreticky, rád bych nechal přes zimu, kdy mají lakýrníci trošku volněji nalakovat svojí deltu HPE.
líbilo by se mi něco takovýho decentního, např.

[ Link ]

popř. jinou hnědou metlu (podobnou)

Jde mi o tohle. Lak nemusí být ultrasuperprofi, nepotřebuju 7 vrstev, ale musí bejt slitej, bez pomeranče, bez nějakejch krupiček a hlavně je to metla, takže všechny díly stejnej odstín.

nevíte náhodou někdo o někom ze severních čech?
Auto bych si předrozebral - ale nic víc ;)

Mám problém, že jsem se ptal a jeden mi řekl 40kkč, druhej 15kkč, třetí 30kkč a nikdo to ani neviděl, to není fer jednání. Upřímně, chci si auto trošku zkrášlit, ale 30tis do laku fakt dávat nebudu.

Díky za zkušenosti a rady.

o 28.11.2011, 02:46 | Midi34
počítej 20tis. aby to za něco stálo
a hledej podle referencí
můžu ti dát kontakt na dva lidi (ale je to pro tebe asi daleko)
o 28.11.2011, 08:21 | 323Marty
Repráku, sorry, že ti lezu do tématu, ale nechci zakládat nový, když řešim prakticky to samý, jen trochu jinak. Dokázal by někdo dát dohromady výhody celolaku vs. celopolepu? Nebude kastle staršího auta pod celopolepem hnít? Je mi jasný, že dvacítka je minimum jak za celolak, tak za polep. Taky ale chci, aby to bylo předevšim kvalitně. Vzhledem k tomu, že mám bílý auto, nemůžu nechávat lakovat po dílech, protože pak by to auto bylo desetibarevný :o( Bílou prostě nikdo nechytí, tak to chci udělat celý. Otázka tedy je, zda má někdo radu, do čeho jít - lak vs. polep + možná nějaký tipy, na koho se obrátit...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2984 sekund.