Navštíveno 1015x

Mam si vybrat telefon z nabidky od Vodafone jako sluzebni.
Mel jsem vybrany Sony Ericsson Xperia Ray ale bohuzel neni skladem. - prevazne kvuli fotoaparatu a vzheldu.
Co jineho vybrat?
Bral bych iPhone 4S ale ten bych asi uz neukecal.
Jinak soukromym mam iPhone 4.
Takze co by jste mi doporucili? Abych z toho nebyl na prasky? Pozadavky asi minimalne Android a slusny vzhled. Jinak aby byl poradne funckni a nebudu z toho hotovej ze se bude sekat, bude pamalej, vcetne GPS, wifi a lepsiho fotoaparatu.
Co by jste si vzali ci doporucili?
Xpera Ray je pekná, ale to je tak všetko. Inak nepoužiteľné, teda v chlapských rukách. Už 10 dní s ňou snažím žiť a vyčkať návrat jablka, ale je to hrozné úprimne. 1GHz s 512MB RAM a laguje to ako kunda, aplikácie padajú týždenne 2-3x a to prosím natívne apps, žiadne doinštalované veci, pomalé, reaguje ako dotykáč z roku 1963... No a navyše kvôli tomu dizajnu je úzky a tým pádom klávesnica nepoužiteľná, na šírku ako tak, ale po štyroch rokoch a max. piatic preklepoch teraz musím chvíľu nadávať a všetko editovať po sebe, než to odošlem...
Nexus S...pokud prezijes nez zrovna "lepsi fotoaparat".

27.11.2011, 16:40 |
TROY 4S nebrat
Slim - to ti dali nějakej shit :)))) my co máme ve skříni tak je na pohodu asi si ho koupim jako záložní kus :o)))

27.11.2011, 16:45 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-11-27 16:45:55
Troyi, mate v nabidce a hlavne SKLADEM tu motorolu Defy+? V eshopu zmizl ten sedej ctverecek ze se aktualne nenabizi, tak sem dneska sel do dvou prodejen v olomouci a samozrejme uplne zbytecne.
Troy: sorry ale jakmile se mi naskytne moznost 4S tak jdu do nej :)
Proste Apple positive, s tim nic nenadelas :)
muSlim: no stejne neni skladem takze to je passe cekal jsem na nej skoro mesic a uz to jebu :)
Takze chci neco jineho... ale kdyz to tak ctu tak jeste ze nedosel :D
lukee_cz: ten Nexus S, koukam ze ma taky 5Mpix jako iPhone 4, mel si moznost porovnani fotek ci videi? :)

27.11.2011, 18:04 |
TROY prof - zítra kouknu,ale tušim,že tam je něco s FW tak nejsou skladem
knightey - já taky,ale 4S beru jediný plus ten foťák jinak je to hovno
ok, no ja zejtra zas valim do nemecka, v par obchodech to skladem maj, ale u vodafone je to levnejsi o docela dost penez. Kdyz to koupim od vas, budu tam mit nainstalovane nejake vodafone veci? nebo to bude uplne clear telefon? btw, vim ze nema cestinu.
Troy: hele i to je mozny :)
A nejak me to netrapi, vyhovuje mi to maximalne takze proc menit? :)
2 TROY: už tretí kus, každý sa chová rovnako. Nechcem zakladať flame, ale je to systémom, ja to tvrdím odjakživa, ten je kurevsky resources-hungry. Modovať to nechcem, je to za a) požičané, za b) riešenie na piču, ja sa v tom nechcem vrtať, ja chcem aby to fungovalo ako nemenovaný produkt :-) toľko moje postrehy k Xperii Ray. Out. :-)

27.11.2011, 22:04 |
TROY slim
je to hemeroid no ) - najdeš to v telefonu za 1500 i v telefonu za 15000 ;))))))))))))) takže co od toho čekat ;)
Tak ale kurna moc z toho nejsem chytrej co vzit za telefon :)

28.11.2011, 22:01 |
TROY :o) a potřebuješ nějakej rychle?
Prof - příští tejden :o)
troy: diky moc, a bude i za tu supr cenu co je u vas na eshopu? trochu nechapu, ta cena je radove o 500,- nizsi, spis i vic, nez ma jakakoliv konkurence.

29.11.2011, 10:51 |
TROY snad jo :o)
Troy: noo cim driv tim lip :)
Proc? :)

30.11.2011, 10:39 |
TROY no se ptám z důvodu proč třeba tejden nepoužívat něco jinýho záložního :)
Ja uz na toho SE cekal cca 3 tydny a dal me to fakt nebavi :)
Takze chci neco adekvatniho vybrat, jen jsem fakt nemel tuseni co... a vlastne ani nemam poradne.