Navštíveno 879x

zdravím. Pořídil jsem si toto domácí kino -
[ Link ] a chci se zeptat proč se mi pokaždé, když si nastavím db repráku a po vypnutí DVD a poté po vypnutí přepěťové šňůry se mi VYMAŽE todle to nastavení. Nevíte někdo, jak nad tím vyzrát? Protože mě to úplně vytáčí, když to nemá ani české menu nic a při každém spuštění musím nastavit repra. Díky za rady

27.11.2011, 12:28 |
choze co by jsi chtěl za ty peníze, prostě po odpojení napájení se vše smaže - pokud manuál nemluví o opaku. Pak by to bylo asi rozbitý :)
no tak právě, že za ty peníze!!!!
tohle ale nejsou zadny penize...to nevytahuj ze zasuvky.
tak každý nemá na domácí kina za 50 000,- bohužjel nejsem bohatý!!! Ale k tomu se nevstahovala moje otázka.
Odpovedal si si sám, nemáš na lepšie, máš dve možnosti z môjho pohľadu:
1. zmieriš sa s tým
2. Prestaneš nezmyselne vypínať šnúru (tých pár málo W Ti účet/domácnosť nezruinuje) ;-)

27.11.2011, 15:39 |
JR Taky nevidim duvod to vypinat.

27.11.2011, 15:40 |
JR Jo a zavolej si na Samsung linku a urcite ti to reknou.

27.11.2011, 15:48 |
jackobo | Upraveno: 2011-11-27 15:50:20
"..pote po vypnuti prepetove snury".. to myslis jako ze to vytahujes ze zdi???
probuh, WARUM?
a jestli jo, tak je to mazani pameti Bozi trest :-P :-)
jinak stojim za tebou, ze ne kazdy musi mit (a hlavne oceni) kino za 50tis, jako designovka je to pekny :)
Šetříš,že to vytahuješ..? Jen dotaz né rejpání.. Naši to tak taky dělají.. Bydlí jen samy dva mají 5x Tv a které běží málo tak se vytahují.. :D Samozřejmě aji mikrovlnka atd.. :D Nevím,dá se tím ušetřit??
Jinak taky nemám na domácí kino za spoustu peněz.. Tak nemáme raději žádné.. ;-)
nevytahuju ze zásuvky jen vypínám přepťovku tím červeným talčítkem :D...Tak určitě něco ušetříš se koukni kolik bere TV ve vypnutém režimu a spočítej si hodiny pak den pak měsíc a na konec rok. Každá koruna dobrá v dnešní době :)
Tak si to schvalne spočítaj, daj dokopy koľko to robí a postav to proti nepríjemnému nastavovaniu porád dokola. Čo vyjde ako menšie zlo, čo myslíš? ;-)
No co, dáš si v nedělu o jeden řízek méně a je to vyrovnaný :D

27.11.2011, 19:56 |
JR To mi pripomnelo lidi, ktery si dalku od TV polozej hned vedle TV. Potom se musej vzdycky zvednout a dojit pro ni :)

27.11.2011, 20:40 |
choze JR -LOL
JR mam takhle DVD :o) pac stejne k te dire musim dojit :-D