Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opět kotel :-)

o Navštíveno 997x o
o 26.11.2011, 12:29 | Cenda
Zdarec, jak jsou na tom kotle od Thermony? Potřebuju kotel s co nejmenší hloubkou a buď průtok (nerad, tam bych šel do Baxi Ecofour), nebo s vestavěným zásobníkem. Thermona dělá s 55l a hloubkou 390mm, což by se ještě dalo zkousnout...

o 26.11.2011, 19:41 | Robo
Mrkni na living.cz,tam je na fóru jedno vlákno věnované Thermoně,já mám EL8,používám ho 2 roky a zatím funguje.
o 26.11.2011, 19:44 | Robo
o 27.11.2011, 15:25 | Cenda
dík, mrknul jsem, hledal jsem všude možně, ale pořádné info nenašel.

Nakonec jsem dospěl ke dvěma možnostem - Thermona a Immergas, přičemž to spíš vypadá na Immergas...
o 28.11.2011, 19:53 | Robo
aha,Ty sháníš plynovej:)
o 28.11.2011, 23:04 | xSam | Upraveno: 2011-11-28 23:05:30
Já mám Immergas a že bych s ním byl teda nějak spokojenej, to se říct nedá.
Největší problém je, že skoro nikdo ho neumí pořádně servisovat. Měl jsem s ním furt nějaké problémy (bouchal, zhasínal, skákal do chyby, pak tekl, pak odešla armatura, pak pumpa atd) a nikdo to nedokázal dát pořádně dohromady. Měl jsem tu 5 různých kotlařů a nikdo s tím nehnul. Pak droazil 6tý borec - starší pán v důchodu a ten ho konečně po letech opravil a teď druhou sezonu jede perfektně. Kotel je starej cca 7 let a za opravy jsem dal majlant. Tehdy stál skoro 40k, takže žádné šméčko. Dneska bych ho nekoupil a vzal bych osvědčenou klasiku, junkers nebo vailant.

mám tenhle: [ Link ]
o 29.11.2011, 20:30 | Cenda
bohužel, jsem omezenej hloubkou do těch 40cm, takže se zásobníkem nakonec jen tyhle dvě možnosti. Vzhledem k dostupnosti servisu to bude nakonec ten Immergas, i když Vailant by byl určitě lepší volba - téměř 500mm hloubka je ale pro mě nepoužitelná. Trochu mám strach, že se kotel bude srát, jenže to člověk nikdy neví u žádného výrobce ... Ve finále je na něj 5 let záruka.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3102 sekund.