Navštíveno 901x

25.11.2011, 23:47 |
JB zdravím, vždycky jsem ho chtěl a už dokončuju garáž, tak bych si ho asi v blízké době chtěl koupit. už jsem kaďáka měl, takže vím, co to cca obnáší. jen nevím ten motor, měl jste to někdo? co to vydrží a jak to cca jede? chci určitě kabriolet, takže žádné divoké jízdy neplánuju. dík za názory.
jestli je to ten samej motor co v Ackove vectre, tak ten vydrzi vsechno
jj motor C20NE je motor v pohode. Odspoda lepsi zaber jak C20XE. Proste spodak. Mam teda C20XE, ale motory jsou vlasne totozne. Vydrzi to nesmysl, ale preju dobrou ruku na karoserii. Bejvaj hodne vyrezle. Rozhodne bych sel po tom co ma platenou strechu po oprave nebo novou...
Na motor se vyser dneska to sou vsechno vylitany mrtvice ktery to "vydrzi nesmysl" maj za sebou a serou se porad....hledej spis kastli z ktery nevypadnou tlumice vrchlikama coz hodne stesti;)

26.11.2011, 20:05 |
jp1 pak se pochlub, taky bych si ho přál........
hmm....tak jsem trošku zavzpomínal na rok 2002 a své káďe GSI 2.0 16V jéééé, to jelo :) ale už tenkrát dost hnilo...
16V docela jede, 8V se rád že jede :)

28.11.2011, 19:20 |
JB Nismo, já budu taky rád, že to pojede. Já vím, že už to je stará pixla, ale... Když mi bylo 20, snil jsem o 2.0 GSI 16v, tenkrát to byla raketa. Tenhle osmiventil asi fakt není drak, ale já chci to kabrio a s tím nemám v úmyslu závodit, prostě vzít ženušku a malýho v létě za pěkného počasí na výlet. O korozi kaďáka vím své, budu snad opatrný při výběru, vezmu s sebou jednoho kamaráda klempíře, tak snad dobře zhodnotí. Nemám to v úmyslu jakkoli tuningovat, jen dát do pěkného, bezpečného stavu, koupit nějaká moc pěkná, pokud možno dobová kola a v létě jezdit, v zimě garáž.