Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Repro k pc

o Navštíveno 877x o
o 25.11.2011, 20:47 | Downland
Zdarec chci si poridit neco jineho misto ligitech z-5500 bude tohle hrat lepe ? [ Link ] posloucham hlavne metal rock + nejakej zesik ale nevim jestli staci nejakej stereo nebo ktomu musim mit neco jineho ?

o 26.11.2011, 21:05 | madaros
pokud se budes logitechu zbavovat dej vedet,tak nejak je mam v hledacku, treba se dohodnem... :)
o 27.11.2011, 21:06 | ACEMajky | Upraveno: 2011-11-27 21:07:31
ja se pridam, uz jste nekdo slysel tyto?
[ Link ]

bratr ma ligitech z-5500 a pry by to obyvak 7,5x5m neozvucilo, ze je to mensich mistnosti...
o 27.11.2011, 22:35 | madaros
ACE: myslim ze tam rozdil nebude znatelnej, akorat udelali facelift aby mohli prodavat dal stejnej vyrobek..

a to ze by to neozvučilo jednu mistnost o techto rozmerech bych moc neveril, kdyz je to bracha,tak zajdi na navstevu a poslechni na zivo, okapy se ti klepat nebudou,ale na poslech na doma k televizi a na nejakou tu muziku,nebo hry plne dostacujici :) btw ja to chci obyvaku 5x4m, jako sloupovky to nehraje,ale tam je cena zase trochu jinde..
o 27.11.2011, 22:42 | ACEMajky
no u brachy sem v bytovce byl nekolikrat a prave ze mi rikal, ze ot vzal k rodicum na zahradu do obyvaku a nezahralo to - to je vetsi obyvak nez on v bytovce, ale mensi nez mam ja - tak me to prekvapilo, proto se ptam
o 27.11.2011, 23:15 | LukeFab
z5500jsem měl a měl jsem je snad na 1/6 hlasitosti,vic to nešlo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4134 sekund.