Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo z Hlučína?

o Navštíveno 1407x o
o 25.11.2011, 15:38 | ikosp
Není tu někdo z Hlučína u Ostravy, kdo by byl ochoten pomoci s jedním zlodějem?

o 25.11.2011, 15:40 | Muff
zde..co potřebuješ?:-) jen doufám že ten zlodej nejsem já :-D
o 25.11.2011, 15:43 | ikosp
Jde o tohoto člověka

Josef Stehlik
Na Dulkach 312
748 03 Hlucin
Moravskoslezský
Česká republika
pepik4321@seznam.cz
605933797

Koupil jsem od něj přes aukro kola s pneu, ale to co přišlo vůbec neodpovídá udávanému stavu. Bohužel nekomunikuje a pokud jsem měl štěstí a dovolal se mu, tak odmítá vrácení peněz.
o 25.11.2011, 15:48 | Muff
zjistím kdo to je a jestly ho nekdo známí zná :-)
o 25.11.2011, 15:51 | ikosp
Pokud by bylo možné mu domluvit a vedlo by to k vyřešení, tak snahu finančně ocením.
Co jsem měl čest kontaktovat další poškozené uživatele, tak je to opravdu pěkná svině, co by si zasloužila prostřelit kolena :/
o 25.11.2011, 15:52 | Muff
:-D no podle mapy je konkrétně z bobrovníku a jak tak koukám tak kamarádka je snim skoro sousedka :-D.o víkendu se sní určo potkám tak se přepoptám na nej :-)
o 25.11.2011, 15:53 | ikosp
ok, děkuji ti
o 25.11.2011, 15:57 | DaveX
Zkus nějak prostudovat zákony na aukru. Myslím, že tam něco je o tom, když zakoupená věc neodpovídá popisu. Už ale přesně nevím, zkus si to zjistit.
o 25.11.2011, 16:03 | ikosp
já to s nimi řešil, ale ve finále jsem pohořel na jedné věci.
Někdy jsem celý den v práci, takže zboží přebrala mamina. Když se ptala na nějaké potvrzení, tak tvrdil, že je vše zabaleno v kolech. Pak se ukázalo, že to nebyl žádný přepravce, ale sám pan zloděj. A podle pravidel aukra nelze uplatnit program na ochranu kupujících, pokud kola dodá neoprávněný dopravce. Je to postavené na hlavu, ale bohužel je to tak.
Chystám se podat alespoň trestní oznámení, ale než do toho půjdu, rád bych zkusil cestu nejmenšího odporu.
o 26.11.2011, 15:54 | Muff
tak prej zmrdi celá rodina..jak mladej,tak starej.Po okolí berou a sklízí co se dá.Je to známá firma.Babka té kámošky prej bude vědet více :-D takže dám ještě vědet.
jinak po telefonu..byl to starší člověk?Ma prej neco kolem 60,?
o 27.11.2011, 18:18 | ikosp
Že jsou to zmrdi mě nepřekvapuje...
Po telefonu to byla nějaká buchta a pak hádám její starej. Ten na mě působil, jako by neměl dokončenou ani základku...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3081 sekund.