Navštíveno 1500x

25.11.2011, 12:20 |
zede [ Link ] Docela mě to pojmenování pobavilo...použít přívlastek "outodoorový" jsem u auta ještě neviděl. I když, pokud to znamená že všechny ostatní Passaty jsou jenom pro "indoorové" použití, možná by to ledasco vysvětlovalo :-)

25.11.2011, 12:29 |
Veva zed´s dead baby, zed´s dead... :-)
hele, zede, máš tam chybu v nadpisu

25.11.2011, 12:45 |
Tomas Oni vyrabaju aj auta? :-)
Me vzdycky dostavaji tyhle variace na Allroada a pritom tam nedaji ani 4x4 (tady je "alespon" za priplatek, u skodovky pro jistotu vubec) :-D
Hele, další parodie na Allroad :)
Outdoorový ... to bude stejná pikačovina jako čtyřdveřové kupé, nemůžu se dočkat, až někdo vymyslí třeba kombi-kabriolet.
vcera jsem v jednom DAS AUTU (Touran) absolovoval 840km v kuse, pral bych si aby k tomu nikdy nedoslo ...

25.11.2011, 14:42 |
clown P_W a vzadu si jel taky ? Ja jen z Antwerp do Brusselu a bylo to pomerne peklo .. :o)
v anketě naprvo mi chybí nelíbí se mi žádný VW, nebo je mi to uprdele:)

25.11.2011, 18:32 |
Pekys Milhauzz: dneska sem na netu viděl novýho Range Rovera SUV kupé :) Myslím že kombiolet přijde co nevidět :)
25.11.2011, 14:42 | clown to ne,jen jsem to ridil chvilku bohuzel, ten posaz za volantem je neuveritelnej zazitek. Vetavena navigace ma fakt perfektni grafiku, po padesati kilometrech jsme radsi vytahli telefon :D