Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklama na RS-Klub

o Navštíveno 1035x o
o 25.11.2011, 00:15 | Pluto
Jeden náš člen si trošku pohrál a myslím, že výsledek je OK :-)
[ Link ]
Co vy na to?

o 25.11.2011, 00:29 | Diner
Nakresleny hezky a stylove, bohuzel vsechno zkazeno technickou strankou veci, resp. absenci stativu... bez toho se proste stop-motion neobejde
o 25.11.2011, 01:19 | M.a.R.i
Hoodně povedený. Ten stativ by to dotáh do dokonalosti :). Ale na druhou stranu je to takhle autentičtější a nepůsobí to tak uměle
o 25.11.2011, 06:26 | tappaja
Me zas prijde, ze je to zamerne, dodalo to tomu takovej smrnc. Spis si moh ze zacatku hlidat ten stin dole.
o 25.11.2011, 06:43 | JR
To "poskakovani" mi tam dost vadi :(
o 25.11.2011, 08:31 | nome
nakresleno parádně, moc se mi to líbí

ale jinak technicky jako ostatní chtělo by to na větší papír aby nebyl vidět stůl, stativ na kolmo (ten stín to taky kazí)
o 25.11.2011, 08:40 | swep
bohuzel s tou myslenkou prisel uz nekdo pred nim, kopirovat dokaze kazdy, mohl do toho dat trochu vlastni originality. moc fajn nepusobi ani predkreslene obrazky tuzkou
celkovy styl, uprava, stin, stul, trepani, mi jako recese sedi, stylove to mohlo byt lepsi, trochu vlastni invence by tomu urcite prospelo
kdyby s tim prisel driv, mohl mit spoustu penez
o 26.11.2011, 00:39 | Pluto
Tak jasně, nedělal to nikdo pro peníze, ale jen jako na zkoušku doma. VW byla inspirace. To třepání papíru mi tam ani moc nevadí, je to, jak kdyby to bylo schválně...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3809 sekund.