Navštíveno 981x

24.11.2011, 20:37 |
Atrey to je výborný :D

24.11.2011, 20:44 |
VTR supr =)
Kurňa, F1 jsem nikdy nesledoval, Hammilton a Alonso jsou mi známý. A pochopil jsem, že jsou v závodech hodně vyrovnaný a ten bělejší je většinou napřed, ale nechápu toho 3. v sauně. Vysvětlí někdo?
několikanásobný mistr světa Mika Hajneken .o) F1, sauna, finsko - maj se co učit .o)
mika hakkinen, letajici fin, taky sedlal F1 mercedes a byl nejvetsi konkurence michalela schumachera
stejně v téhle éře byla ta formule pro mě hezčí a zajímavější - nemůžu si pomoct

25.11.2011, 07:16 |
Yawor :-DDD
Jako Mazlig
Schumachera vs Hakkinen, to byly pořádný závody F1, teď už je to nuda...
cr4sh3r:
Lepší bylo Prost vs. Senna, ti se spolu rvali v rámci jednoho týmu :-)
O době, kdy jezdili Jody Scheckter, Gilles Villeneuve, a podobní, ani nemluvě - ale to už ani já nepamatuju. Nicméně zažít bych to chtěl...

25.11.2011, 09:39 |
Veva to je hodně povedený! :-)
+1: To já byl ještě mimino skoro :) Každopádně podle dokumentu o Sennovi, docela lituju, že jsem v té době už neměl trošičku rozumu :)
Kazda doba v F1 ma neco, resp. nekoho. Srovnavat ty doby nejde, to je nesmysl. Treba ja jsem rad, ze v tom dokumentu o Sennovi bylo zmineno i jeho tvrde a casto i vychcane chovani - v podstate to co pak predvadel Schumacher, ale jak prohlasil, ze pravy mistr je schopen pro vitezstvi udelat cokoli. Me byl a stale je nejvice sympaticky Schumacher, ktery dokazal skloubit nejen vychcanost, pouzit vsechny mozne prostredky pro vitezstvi, tak i dojet na jinem nez prvnim miste, coz treba Senna nedokazal. Plus jeho celkova technicka spoluprace na monopostu a zapojeni se do celeho procesu vyvoje je obdivuhodna.
Srovnavat formule mezi generacemi moc nejde, protoze jsou tu jina pravidla, jine formule, atd. a treba minulou sezonu se o vitezi rozhodovalo do posledniho zavodu atd.
S momentalni F1 jsem spokojeny, sice nektere trate jsou nudnejsi, ale i tak jsem spokojeny a divam se.