Navštíveno 1112x

24.11.2011, 19:22 |
jack1 | Upraveno: 2011-11-24 19:27:13
Ahoj, prosím všechny kdo mají zájem a cca 8min času, jedná se o test různých typů menu používaných v aplikacích a cílem je zjistit jaké je nejlepší právě pro vás. Následující link je na webovou aplikaci ve které probíhá test a na konci anonymní dotazník jak se vám s menu pracovalo, děkuji všem co se účastní. Pevně věřím, že tento test je přínosný pro obě strany.
[ Link ] pozn. potřebý Flash Player, jedná se o školní projekt pro fakultu informatiky FIT VUT Brno
Flash je mrtvy. HTML5 FTW!
muSlim z iPadu :-D

24.11.2011, 20:07 |
hawai +1

24.11.2011, 20:10 |
nome mas to tam

24.11.2011, 20:17 |
jack1 díky všem :)
muSlim: no na tohle se mi flash zdál ideální, potřebovali sme něco dobře okomentovanýho, zaběhlýho s hodně příkladama hotovyho kodu, aby sme se měli z čeho odrazit a nemuseli všechno hledat v manualovych strankach a tohle je psany až na kruhovy menu ve kterym by to byl problem v actionScriptu3 a za mě se stim pracuje hodně dobře, nehrali sme si nijak s grafikou, ale když sem viděl co všechno se tam da dělat 3D efekty a podobny blbinky tak mit k projektu grafika tak to mohlo vypadat hodn zajimavě :)
Tak jsem to tam proklikal, ale štábní kultůra provedení projektu je hrozná.
Dle mého názoru hodně neobjektivní. Projeví se hlavně u těch kruhových menu, kde se ti ukáže obrázek a víš kulový, co je to za zvíře, natož kde ho vyhledat.

24.11.2011, 20:47 |
Yawor Slim : :-DDDDDDDDDDDDD
nemam na to nervy, klikam dokola a nikde konec .-)

24.11.2011, 21:40 |
CRK chtěl jsem ti pomoct, ale m*dam na to...
asi pri tretim menu jak se delaj krouzny mi to nejde u dolnoho medveda, nedostanu se tam, malej zaber
ale zviratka maji hezky ikonky

24.11.2011, 21:45 |
JR S Flash aplikaci problem nemam ...
JR z SGS :)
Jako kralik. A had je super:)

24.11.2011, 22:31 |
Tomas +1

24.11.2011, 23:49 |
jack1 Omlouvam se, bylo tam spatne vyznačený že po prvnich 3 pokusech v každym menu nasleduje pauza na vyzkoušení toho co se dovíte v napovědě, tak sem to tam dopsal a udelal červeny tlačtka na start ted uz by to snad mělo byt zřetelný
kral007: tam u toho kruhovyho bylo učel kliknout někam doprostřed obrazovky aby se to začalo počitat od tama, to kruhovy menu je takovy v praxy nepoužitelny podle miho nazoru, ale cile byla extravagance a to to myslim splňuje :) a je to hodně netradiční, ale na naprogamovani to bylo myslim nejtěší :)
Máš to tam :) To kruhové menu je vcelku sranda :)
Jeden postřeh.. Protože je tam těch zvířátek a ikonek málo a málo se to střídá.. Tak ke konci jsem si už pamatoval kde co je a šlo to všechno daleko rychleji.. Takže uplně objektivní to testování asi nebude... Každopádně, ale držím projektu palce :)

25.11.2011, 00:30 |
Diner mas to tam

25.11.2011, 08:38 |
Pekys +1
jako Area, a třeba i ve vyhledávání by bylo dobrý mít víc výsledků s určitou shodou v názvu.

25.11.2011, 18:35 |
jack1 | Upraveno: 2011-11-25 18:35:43
Díky za postřehy, bohužel museli sme použít málo vzorků, aby byly ve všech menu stejné, třeba u kruhového kdyby jsme přidali více tak by se to tak zesložitilo, že by to bylo už příliš nepřehledné a na malých monitorech asi úplně nepoužitelné,
jinak to zapamatovaní :) stím jsme trochu počítali a schválně sestavili pořadí menu aby to bylo co nejintuitivnější

01.12.2011, 15:21 |
jack1 Chtěl bych poděkovat všem, kteří měli trpělivost a proklikali se testy menu a nakonec ještě dotazníkem a sdělili nám svůj názor. Už je vás několik set! DĚKUJEME!!
p.s. Stále ještě testujeme, proto pokud někdo budete mít zájem vyzkoušejte
[ Link ]
+1, vyhledavaci je super! :)

02.12.2011, 08:15 |
Mikoň taky jsem přispěl, všechno pochopitelné.