Navštíveno 1218x

A opět bude rok pryč a opět budeme řešit, co koupit komu k vánocům.
A jelikož už všichni všechno mají a nic nepotřebují, začínám si lámat hlavu, čím své blízké obdarovat, aby to mělo smysl, bylo to něco, co si nekoupí přes běžný rok a udělalo to radost.
Tak otec . to bude porblém největší, ale ajko vždy to sklouzne k chemii - kosmetika, případně nějaká blbinka do auta (například nějaký balíček - žárovky, nemrzka do ostřikovačů a pod.) Je to důchodce, s výběrem je to fakt problém, jelikož ani nečte, hudbu neposlouchá, aleobčas mrkne na nějaký film z 2. sv.v.To je nápad! Něco na DVD.
S dětmi (24/22) to bude asi společný výběr se ženou - věci praktické, tedy oblečení, kosmetika, nějaká knížka, CD, a z toho lepšího mám nachystaný výběr hodinek pro dceru (má nějaké potvory od Avonu, ale to je jaksi mimo, mně se líbí , když má ženská slušné hodinkly, za které se nemusí stydět), pro syna asi ext. HDD, protože jeden, co má, není dost, no a nejhorší to bude s manželkou. Sice jsem jí obdařil maximální pozorností a zčásti jsem spolu inovovali její šatník, v létě jsem jí koupil fakt hezké hodinky, aby jí šly k oblečení, ale problém je, že ona je vášnivý čtenář a už prakticky z toho žánru, co čte, nelze nic vybrat, neb nic slušného neychází, takže knížka asi bude, ale přesně to,co by si řála, to ještě uvidím. Kosmetika, to je jasné, teď v Turecku zítra před odletem koupím na letišti takové ty šálové přehotry, to ona ráda nosí, k tomu ručně dělanou čelenku na zimu, snad něco bude. Ale nějaká inspirace by se hodila...
MOžná, že by neškodila nějaká hezká kabelka, jen musím dát dohromady nejčastější kombinace jejíhom šatníku a poradit se s někým, co k tomu napasovat:-)
Pro mě to bude jednoduché, já už všechno mám a tudíž jsem "zakázal" cokoliv mi kupovat,ale nepohrdnul bych například novým stativem,nebo nějakým CD dle "zadání" ve verzi MFSL a pod...
Jen ne hardy, těch už mám plnou šatnu a nestačím to vyhazovat, řídíc se pravidlem, že co nemám půl roku na sobě, ven.
Autu jsem koupil k vánocům seřízené ventily a novou spojkovu sadu vč. setrváku a na obě nové ziní gumy. Tak ty jsou vyřešené.
Co takhle ženě místo ptákovin třeba nějakou chatu na víkend? :)
Chatu jsme měli a prodali jsem ji. ALe spíše jako "nedárek" vyrazíme na pár ní lyžovat spolu, to jo.
AllInOne, já když dnes viděl vykupto, tak sem se rozhodl, že ženě koupim nový voči. Snad to půjde.
Ja jednou schoval darky tak, ze sme je nasli az pri novorocnim uklidu. Tak jsem to letos vyresil, zadny darky nebudou, maximalne jeden, pro me.

24.11.2011, 16:40 |
nome lol :-))) ikdyz zdeny ted jezdi casto pryc tak by se mozna hodil
Nemůžu se podívta, co je v tom linku, tady v Turecku tyto linky automaticky blokují,ale dle všeho tuším asiii :-)Woeové:-) žena má ráda originály!
my zme si dali z mojů dárek už v dubnu , máme hotový barák , tak se mám aspoň na co vymluvit ( to stejný dostala aj na narozeniny , chtěla barák , mosí trpět :o)
Zdeny60: povedená značková designovka s vestavěným aku za cenu obyčejnýho uměláka..ani se nedivim tomu zájmu :-)

24.11.2011, 20:15 |
Fipo ženy mají rády něco, co zrychlí z 0 na 150 za 3 sekundy, tkž osobní váha. A pokud by chtěla někam, kde už dlouho nebyla, je dobré ji vzít do kuchyně...
sry za OT, ale dneska přišlo mejlem a opět pobavilo :-)

24.11.2011, 20:51 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-11-24 20:52:12
Zdeny: "Woeové:-) žena má ráda originály!"
To množné číslo jsi tam napsal proč? :-))))))))))))))))))

24.11.2011, 22:06 |
Ravo Pokud je žena vášnivá čtenářka, tak ji kup Kindla.
Každej kdo trochu čte to už nedá z ruky a my se doma o něj pereme
Ten Delight je na dvě věci. Vyhozené peníze, zvláště těch původních 2500kč zamrzí.

25.11.2011, 16:37 |
Kesam Kurwa to je vymoženost ten vibr :D
25.11.2011, 07:38 | hifim@ni@k
zkousels ho a nic moc jo? :(
To nebude ani pro ženskou, ale pro koňa :D
Tak už jste se vykecali?? Já myslím, že už vám je víc, než 15 let, ne? :-)

26.11.2011, 07:53 |
Mika Jasně chovejte se jako dospělí :-). A víc jak 15 let mi je.