Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tak za měsíc je to tady:-)

o Navštíveno 1218x o
o 24.11.2011, 16:17 | Zdeny60
A opět bude rok pryč a opět budeme řešit, co koupit komu k vánocům.
A jelikož už všichni všechno mají a nic nepotřebují, začínám si lámat hlavu, čím své blízké obdarovat, aby to mělo smysl, bylo to něco, co si nekoupí přes běžný rok a udělalo to radost.

Tak otec . to bude porblém největší, ale ajko vždy to sklouzne k chemii - kosmetika, případně nějaká blbinka do auta (například nějaký balíček - žárovky, nemrzka do ostřikovačů a pod.) Je to důchodce, s výběrem je to fakt problém, jelikož ani nečte, hudbu neposlouchá, aleobčas mrkne na nějaký film z 2. sv.v.To je nápad! Něco na DVD.

S dětmi (24/22) to bude asi společný výběr se ženou - věci praktické, tedy oblečení, kosmetika, nějaká knížka, CD, a z toho lepšího mám nachystaný výběr hodinek pro dceru (má nějaké potvory od Avonu, ale to je jaksi mimo, mně se líbí , když má ženská slušné hodinkly, za které se nemusí stydět), pro syna asi ext. HDD, protože jeden, co má, není dost, no a nejhorší to bude s manželkou. Sice jsem jí obdařil maximální pozorností a zčásti jsem spolu inovovali její šatník, v létě jsem jí koupil fakt hezké hodinky, aby jí šly k oblečení, ale problém je, že ona je vášnivý čtenář a už prakticky z toho žánru, co čte, nelze nic vybrat, neb nic slušného neychází, takže knížka asi bude, ale přesně to,co by si řála, to ještě uvidím. Kosmetika, to je jasné, teď v Turecku zítra před odletem koupím na letišti takové ty šálové přehotry, to ona ráda nosí, k tomu ručně dělanou čelenku na zimu, snad něco bude. Ale nějaká inspirace by se hodila...
MOžná, že by neškodila nějaká hezká kabelka, jen musím dát dohromady nejčastější kombinace jejíhom šatníku a poradit se s někým, co k tomu napasovat:-)

Pro mě to bude jednoduché, já už všechno mám a tudíž jsem "zakázal" cokoliv mi kupovat,ale nepohrdnul bych například novým stativem,nebo nějakým CD dle "zadání" ve verzi MFSL a pod...
Jen ne hardy, těch už mám plnou šatnu a nestačím to vyhazovat, řídíc se pravidlem, že co nemám půl roku na sobě, ven.

Autu jsem koupil k vánocům seřízené ventily a novou spojkovu sadu vč. setrváku a na obě nové ziní gumy. Tak ty jsou vyřešené.

o 24.11.2011, 16:26 | walish
Co takhle ženě místo ptákovin třeba nějakou chatu na víkend? :)
o 24.11.2011, 16:36 | Zdeny60
Chatu jsme měli a prodali jsem ji. ALe spíše jako "nedárek" vyrazíme na pár ní lyžovat spolu, to jo.
o 24.11.2011, 16:37 | AllInOne
o 24.11.2011, 16:39 | 323Marty
AllInOne, já když dnes viděl vykupto, tak sem se rozhodl, že ženě koupim nový voči. Snad to půjde.
o 24.11.2011, 16:39 | michal_smsmsm (A)
Ja jednou schoval darky tak, ze sme je nasli az pri novorocnim uklidu. Tak jsem to letos vyresil, zadny darky nebudou, maximalne jeden, pro me.
o 24.11.2011, 16:40 | nome
lol :-))) ikdyz zdeny ted jezdi casto pryc tak by se mozna hodil
o 24.11.2011, 16:51 | Zdeny60
Nemůžu se podívta, co je v tom linku, tady v Turecku tyto linky automaticky blokují,ale dle všeho tuším asiii :-)Woeové:-) žena má ráda originály!
o 24.11.2011, 17:09 | jura.j
my zme si dali z mojů dárek už v dubnu , máme hotový barák , tak se mám aspoň na co vymluvit ( to stejný dostala aj na narozeniny , chtěla barák , mosí trpět :o)
o 24.11.2011, 17:16 | Rustapha-659
Zdeny60: povedená značková designovka s vestavěným aku za cenu obyčejnýho uměláka..ani se nedivim tomu zájmu :-)

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 24.11.2011, 20:15 | Fipo
ženy mají rády něco, co zrychlí z 0 na 150 za 3 sekundy, tkž osobní váha. A pokud by chtěla někam, kde už dlouho nebyla, je dobré ji vzít do kuchyně...
sry za OT, ale dneska přišlo mejlem a opět pobavilo :-)
o 24.11.2011, 20:51 | Tuner#2 | Upraveno: 2011-11-24 20:52:12
Zdeny: "Woeové:-) žena má ráda originály!"

To množné číslo jsi tam napsal proč? :-))))))))))))))))))
o 24.11.2011, 22:06 | Ravo
Pokud je žena vášnivá čtenářka, tak ji kup Kindla.
Každej kdo trochu čte to už nedá z ruky a my se doma o něj pereme
o 25.11.2011, 07:38 | hifim@ni@k
Ten Delight je na dvě věci. Vyhozené peníze, zvláště těch původních 2500kč zamrzí.
o 25.11.2011, 16:37 | Kesam
Kurwa to je vymoženost ten vibr :D
o 25.11.2011, 16:39 | Proffesor_W
25.11.2011, 07:38 | hifim@ni@k

zkousels ho a nic moc jo? :(
o 25.11.2011, 16:39 | AllInOne
To nebude ani pro ženskou, ale pro koňa :D
o 26.11.2011, 07:10 | Zdeny60
Tak už jste se vykecali?? Já myslím, že už vám je víc, než 15 let, ne? :-)
o 26.11.2011, 07:53 | Mika
Jasně chovejte se jako dospělí :-). A víc jak 15 let mi je.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.308 sekund.