Navštíveno 3698x

Zdravim.. Povedlo se mi otočit golfa pres strechu.Auto je normalne pojizdny,dojel sem s nim domu.Samozrejme jsou trochu pomackany plechy,hlavne strecha,urazeny zrcatko a praskly predni sklo.. Jak to dostalo ranu tak se zmackly sloupky,rozbilo sklo a vyboulila se strecha.Tim padem kdybych tam ted daval sklo,tak se mi tam nevejde,protoze je to jakoby hnuty dovnitr.Prevazne k jedny strane.. Jde tohle srovnat? Jinak s tim nic neni.predek je v pohode,par skrabancu atd..budu rad kdyz mi to jezdit.. :)
Hydraulika zvládne divy. Stolice, proměřit a jede se dál:-)

24.11.2011, 14:49 |
schimi | Upraveno: 2011-11-24 14:50:07
Dobry klampiar to da dokopy. Kupis novu skrupinu na strechu, popripade ju vyklepe a ako pisal Zdeny, hydraulika robi zazraky :-)
Ja věděl že to pude a bude se s tim dat jezdit.. :)
teď ještě otázka jestli se ti vyplatí do takhle velké opravy investovat?
No asi jo..Protoze na jiny auto stejne nemam,splacim tohle.. zas tak hrozny nebude si myslim.. :) Je to vcelku peknej Golf,respektive byl..tak bych s nim jeste chvili pojezdil.. :)

25.11.2011, 06:39 |
hanzz top chop :)

25.11.2011, 07:21 |
cr4sh3r | Upraveno: 2011-11-25 07:21:12
Hydraulika, stolice, klempíř, lak, zrcátko, skla, to vubec nebude levná sranda... To bych to auto radši rozprodal na díly pokud to není aspoň pětkovej golf
to se spíš ptej toho, co ti to bude dělat ..
ale já to vidím na Gabrio

25.11.2011, 09:44 |
Rudi hoď foto

25.11.2011, 10:12 |
Crimson | Upraveno: 2011-11-25 10:14:51
tak hlavně že se nikomu nic nestalo , ale dát tohle do kupy nebude asi jen tak ..
přesně takhle jsem se překulil s Fáčkem,
zdaleka to nebylo takto pomačkané a stejně to bylo na kasli,
jenže to bylo Fáčko a rok ´89 a cálovala to pojištovna
osobne bych se dival po jinem aute ...

25.11.2011, 10:17 |
bafis to se nevyplati, ikdyz to treba nevypada, tak je to total, kdyby to bylo neco novejsiho, tak treba, ale u ctverce ne e...
Jak nevyplati? Me bude stacit,kdyz tam dam sklo,trochu se to srovna a budu s tim jezdit..dyt s tim nic neni..
nene nic s tim neni :-D Ja si myslim že jenom ten celolak co to bude muset podstoupit po vykytovani a srovnani ty střechy ( nebo alespon polovicni lak ) te vyjde na penize co poridis jinyho golfa. Na tohle se vykašli je to tuctovej koncern jako vsechny ostatni a tech se všude válí mraky za směšný peníze.
Tohohle srace sem kupoval za 70tis.. :) Kdyz mi sezenes ctyrku Golfa za 20tis co do toho dám tak ti budu rikat pane.. :))
no za 20 leda tak ze si tu opravu predstavujes tak ze to nekdo porovna tak aby tam slo dostat okno:) pokud by to melo vypadat jako auto tak to bude asi drazsi. a jako pokud ti zustanou boule na strese atd jakoze "na to to nejezdi" tak pochybuju ze to projde STK....
Ale tak žijeme v ČR a víš jak to tady je... :D
co sem koukal po netu tak 4 golf v TDI se da sehnat uz od 49tis. myslim si ze jenom klempira s lakyrou si za to celkem vemou tak 40 ne-li víc a to nepocitam cenu noveho celniho skla, blatnik + lak, zrcatko atd.
40? Mě to zatim podle rozpočtu vychazí asi tak na 10-15..chlapi neblázněte s těma cenama.. :)
kde žiješ chlape ? (jo v ČR ale zapoměl jsi že nic není zadarmo) a 10-15 tis ? hmm dělal jsi někdy vůbec s autama ? (jsi blázen) sorry za OT.
Ser na auto, stačí mašina, ne? :)

25.11.2011, 12:58 |
JP 10-15? To máš známý co pro tebe dělaj zadarmo? Nebo to doma vymlátíš kladivem a nalakuješ sprejem? To si fakt nedovedu představit jak tohle opravíš za 15...

25.11.2011, 13:11 |
Kamil07 | Upraveno: 2011-11-25 13:12:26
Všechno se dá udělat mnohem levněji, než je normální cena, záleží jen jaké má člověk kontakty, popřípadě co si zvládne udělat sám.

25.11.2011, 13:28 |
P3RF3KT | Upraveno: 2011-11-25 13:28:51
tak sem si dal tu práci, vytiskl tu tvoji fotku a sel tady u nas v praci za klukama. Nejdriv za klempirou kterej rikal ze jako melouch bokem by tohle udelal za cca 15-20tis. Nemuze samozrejme z jedny polo fotky presne posoudit. A lakyra mi rek ze pod 30 na celolak nešáhne. Takže asi tak :)

25.11.2011, 13:34 |
Woko_O | Upraveno: 2011-11-25 13:37:10
Aha..tak asi mám dobrý lidi.. :) Jinak s autama dela cela moje rodina uz pomerne dlouho.. :) Dělám v ACI,takže díly nejsou problém.. Asi to bude jen o kontaktech a o tom co si dokažu udělat sám no.. Pak taky zaleží jak se k tomu postaví dotyčnej co to bude spravovat.Jinak na celolak seru.Střiknu si jen střechu a blatník. Nebudu z toho dělat nový auto,ale jen auto,který bude jezdit.. :)
AllInOne: to samozřejmě..stat se tohle mašině tak bych hodil lano.. Tu mám mnohem,mnohem radši než auto..ale v zimě to neni moc dobrý..
25.11.2011, 13:34 | Woko_O | Upraveno: 2011-11-25 13:37:10
... ja nechci bejt hnusnej, ale stat se tohle na masine, dost mozna by Te ta motorka ted ani moc nezajimala, takze bud rad za to auto... ;o)
a co havarijka ta nic nezaplati? Jak se te to vubec stalo? Nebylo by lepsi si privest novou kastli treba z De odstrojenou a prehazet to nez rovnat tohle a za stejny prachy

26.11.2011, 18:01 |
Tendr Nech tak jak je, dobrý je :))