Navštíveno 1094x

23.11.2011, 21:19 |
CRK Potřebuju zaplatit za zboží cca 110 USD a nejde mi to. Klasika, číslo karty a cvv, ale nejde to. Účet mám u FIO a karta VISA. Platím takhle prvně a prostě nevim... Limity by prej měly bejt ok. Co by to ještě mohlo být? Vždy jsem platil jen Paypalem...
A mas ty limity fakt ok? nekdy je na tom tydenni limit, treba si neco platil par dnu predtim a ted ti to nedovoli. Jinak pokud to nejde, zavolej do banky a zeptej se na to. Ja to resim furt. Byl sem treba v rusku, vybral si z bankomatu love a oni mi druhej den zablokovali kartu ze prej mi ji nekdo slohnul nebo co. A ze mi daji novou. Nezajimalo nikoho ze mam pred sebou dva mesice pobytu v rusku bez moznosti vybrat penize ... jsou to kurvy, zvednout telefon a zavolat je jim asi moc.

23.11.2011, 21:27 |
petis a můžeš stou kartou nakupovat na internetu? je embasovaná? nebo jak se to píše

23.11.2011, 21:32 |
Lufas dle myho by sis ji mel nejak u banky aktivovat pro placeni na internetu ne?
A je to normální embosovaná Visa Classic? Není to nějakýá studentská pseudokarta? A má FIO povolený platby v zahraničí? (některý banky to bůhvíproč defaultně blokujou a musí se to povolit).

23.11.2011, 21:33 |
CRK | Upraveno: 2011-11-23 21:35:30
prej limity u fio jsou rovnou ok i pro platby na západ :)
volal jsem na visa info, ale nic novýho mi neřekli
volal jsem na info fio, ale nic novýho mi neřekli
psal jsem na fio a ještě nemám odpověď
na účtu je peněz dost
s kartou jsem nic jinýho neplatil
limit mám snad 30.000,- týdně
karta je nějaká asi visa classic a embos má

24.11.2011, 10:08 |
Conan Ze zkušeností u ČS jen můžu říct, že int. platby se musí povolit a nastavuje se u nich vlastní limit.
U FIA kartu nepoužívám.

24.11.2011, 10:34 |
CRK Tak zaplaceno, asi sem byl netrpělivej a neuvědomil si, že je to trošku jiný než paypal...
Jinak teda informace od fio žádná sláva...
Jediná výhoda u nich, že je vše povolený od začátku...
všem díky za snahu pomoci
Jestli myslíš to, že se odchozí platba neobjeví ve výpisu hned, tak to je jasný :-) Ale nějaký potvrzení o provedený platbě ti ten platební terminál dát musí.

24.11.2011, 11:43 |
CRK To je mi jasný, ale právě že mi to žádný info nedalo a šlo platit jakoby znova a znova a ani na e-mail mi do teď nic nepřišlo.

24.11.2011, 12:26 |
clown jeste, ze Paypal s mBank funga jak ma ..