Navštíveno 6156x

moc to sem nepatří ,ale nevíte o nějakých stylových zimních pánských botech. libí se mi od baty ale sou beznadějne vyprodány. a oběhl jsem už spoustu obchodů a nic..

23.11.2011, 19:24 |
Veva podobné jsem viděl v humanicu ;-)
ty se mě taky líběj, neměli mou velikost u Baťi :-(

23.11.2011, 19:25 |
TROY www.asos.com
velká británie,platba paypal do tejdne doma, free shipping

23.11.2011, 19:26 |
Lufas jj taky jsem je tam videl:-) jinak jsem si hned vzpomnel na scenku z Pelíšků...
TROY: těch bot tam moc na výběr nemaj..
maiky: jakou máš velikost? mrknu se Ti u nás v Liberci u Baťi

23.11.2011, 19:38 |
TROY vidim 1539 různejch bot ;) tak nevim
[ Link ]
Bolthorn - 42/43,ale na 99,9% je tam mít nebudou , co sem volal tak asi jen ostrava a to tam kvuli nim nepojedu
a nedaji se objednat online na bata.cz?
vim, ze jsem pred asi 2 lety zkousel boty, libily se mi, ale nameli moji velikost, tak jsem to cvaknul pres eshop a za chvilku byly doma
podobné, s bočním zipem navíc má Rieker, Reiker, nebo tak nějak
ee z eshopu je už dokonce i stáhli když se jim ozývalo hodně lidí že je ještě chtějí... tak právě spíš sem myslel jeslti někdo neviděl někde nějaký pěkný jiný..jelikož tyhle se už asi fakt neseženou.navic sem si je ani nevyzkoušel protože je nikde na pobočce neměli
kolik stoji u toho bati? dneska jsem sel kolem bati v ove, kdybys napsal driv, mohl jsem tam skocit. teoreticky bych to mohl prubnout zitra
ok, vytisknu foto a zitra se tam projdu
a kdyz ted vzpominam tak jsem je tam fakt asi videl ve vyloze
Ja minuly rok koupil zimni Ecco s GoreTexem a nemuzu si je vynachvalit. No byli drahy, ale rozhodne se to vyplati.

24.11.2011, 11:50 |
CRK ty pič, parfémy byly, boty teď a co příště..? Kabelky..? :-D
Nemyslím to rejpavě, ale pro koho jsou tyhle boty stylový a proč? Nerozumím tomu, tak se opravdu a výjimečně :), jen ptám.
to mrazik: v ecco sem taky byl, moc se mi žádný nelibili
to CRK: čekal sem že se někdo ozve :) stylový přídou mě,ale vhled je individuální, každýmu se libi něco jinýho.tenhle typ bot ted celkem frčí..a dokazuje to už jen to že sou vyprodaný ...

24.11.2011, 12:22 |
CRK výjimečně to byla pouhá zvědavost :)
a kdyby chtěl někdo rejpat, co nosim já, tak smůla, já nosim i v zimě leťňáče :-D
a protoze jsou jakoby stylovy ci nejaka pica na promenade na podzimni kolekci rekne,ze jsou in,tak si je hned musim letet koupit? no nevim no..o)))
no já taky přežívam zimu v keckách:) ale pak když člověk jede na hory tak to neni to pravý...
to pavel 528 : nevim jak ostatní ale já si vybíram boty ktery se libi mě a ne o kterych někdo řekne že sou in.

24.11.2011, 12:38 |
CRK maiky46: děkuju za připomenutí...
Před třema rokama kalba a trocha "bílého" na horách a dopad sem tak, že jsem bloudil v noci zmrzlej po horách až do rána a nemoh sem najít naší chatu a nikdo nikde a na nohách látkový tenisky... fuj...
i na horach uplne v pohode :-)

24.11.2011, 12:41 |
Lufas no a kdyz na horach zijes tak zimni boty z nohy nesundas:-)
Tak jsem byl dnes u Baťi a prodavačka mi řekla, že je ze normálně z prodejen stáhli zpět na centrálu a asi je teď budou prodávat v jiných zemích.. Podle mě zjistili, že je o ně velký zájem, tak na ně napaří větší marži a prodají je jinde za víc..
V Humanicu sice maj podobný, ale nakonec jsem si je nekoupil, pač to nebylo ono.. Jsem naštvaný, protože jsem si vybral nějaké boty, do kterých jsem se zamiloval a oni ve finále nejsou.. Baťa jednou za 100 let vyrobí boty, co dají nosit a oni ve finále nejsou..

24.11.2011, 21:02 |
fredh měl jsem je na noze a na achilovce mě teda dost tlačily. Jakoby byly tvarovaný, jinak gut. Koupil jsem podobný v jiným kšeftě a gut.

24.11.2011, 22:28 |
maiky46 | Upraveno: 2011-11-24 22:28:51
tak jsem je dnes koupil dokonce i tmavší barevnou kombinaci co jsem chtěl. přesto-že je neměli mít nikde v praze (co mi řekli z baty když koukali na zboži na pobočkách online) tak dnes byl brácha nakupovat na novým smíchově a měli tam dokonce dvoje 42 ky a další 3 páry jiných velikostí
mám 45ky.. kdybyste na ně narazili kupte mi je prosím..
tak ty tam neměli. chce to asi objíždět pobočky no, já sem byl na 3 tam je neměli pak sem volal do baty a zjištovali mi kde sou a řikali že ostrava jo a jinde už ne. a nakonec je vidět že mají asi skulinky v komunikaci
ted jsem byl u bati v ostrave v centru a nic...
včera jsem byl v šopinu v Ov, a u Batě je maj, nevím v kolika velikostech, ale moje ženská 40tka tam byla, tak jsem zkusil, velikost seděla, ale tak nepohodlnou botu už jsem na noze dlouho neměl.
Když chci zimní boty tak Merrell, Salomon apod. Prostě něco co zaručeně funguje.

22.12.2011, 16:34 |
macek

22.12.2011, 16:34 |
macek

22.12.2011, 16:35 |
macek

22.12.2011, 16:38 |
macek